Detria Arbutin®

Kauneutta ja hyvinvointia luonnosta

Detria Arbutin® -tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, ja couperosasta atooppiseen ihoon. Tuotteet rauhoittavat ihoa ja hillitsevät ihon punaisuutta, vaalentavat maksaläiskiä sekä ehkäisevät ikääntymisen merkkejä. Detria Arbutin® -tuotelinja perustuu pohjoisen omille tehoaineille, joita ovat mm. sianpuolukasta saatava arbutiini, mustikka ja pakurikääpä.

Detria Arbutin® -tuotteita myydään Detrian verkkokaupan lisäksi hyvinvarustelluissa apteekeissa ja luontaistuotekaupoissa sekä Sokos-tavarataloissa ja Emotion-myymälöissä.

Couperosa

Maksaläiskät

Ikääntyvä iho

Atooppinen iho

Detria Arbutin® Seerumi

Maksaläiskien ja couperosa-ihon hoitoon. Tasoittaa ihon pigmenttimuutoksia sekä rauhoittaa ja vähentää tehokkaasti couperosa-ihon punoitusta.

Detria Arbutin® Couperosa Päivävoide

Kosteuttava ja suojaava päivävoide herkän ja kuivan couperosa-ihon hoitoon. Vaalentaa myös maksaläiskiä.

Detria Arbutin® Couperosa Yövoide

Täyteläinen ja rauhoittava yövoide vahvistaa herkkää couperosa-ihoa. Vaalentaa myös maksaläiskiä.

Detria Arbutin® Couperosa Silmänympärysgeeli

Rasvaton geeli silmän- ja huultenympärysihon sekä dekolteen hoitoon, tasoittaa ilmejuonteita. Vaalentaa myös maksaläiskiä.

Detria Arbutin® Vitamiiniseerumi

Rauhoittava, ihon väriä tasoittava vitamiiniseerumi. Vahvistaa, kirkastaa ja hoitaa herkkääkin ihoa tehokkaasti. A-, B-, C- ja E-vitamiiniyhdistelmä suojaa soluja.

Detria Arbutin® Kirkastava 24h Kasvovoide

Kirkastamaan ja elvyttämään väsynyttä ihoa. Antioksidanttirikas päivä- ja yökäyttöön sopiva voide suojaa ja auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkejä iholla.

Detria Arbutin® Kasvovesi

Viimeistelee ihon puhdistuksen ja rauhoittaa punoittavan ihon. Kasvoveden sisältämä yhdistelmä koivunmahlaa ja kasviuutteita tekevät tuotteesta erityisen hoitavan.