Detria Relaxant®

Luonnollisesti tehokkaampi

Detria Relaxant® on lihasten ja jalkojen huoltoon sekä kehon yleiseen hyvinvointiin kehitetty hoitosarja. Tuotteiden tehoaineina käytetään kansanparannusperinteestä tuttuja yrttejä, turvetta ja pihkaa.

Detria Relaxant® -tuotteita myydään hyvinvarustelluissa apteekeissa ja luontaistuotekaupoissa sekä Detrian verkkokaupassa.

Lihasjumit ja krampit

Jalkavaivat

Ihovauriot

Hieronta

Detria Relaxant® Lihastenrentouttaja

Tarkoitettu rasituksesta kipeytyneiden niskojen, hartioiden ja lihasten hierontaan. Nopeuttaa särkevien lihasten rentoutumista, vilkastuttaa niiden aineenvaihduntaa ja vähentää suonenvetoja. Lievittää kasvukipuja. Voidetta hierotaan suoraan kipeälle alueelle tarvittaessa useita kertoja päivässä usean päivän ajan. 100 ml ja 200 ml koot.

Detria Relaxant® Jalkavoide

Laskimoverenkiertoa tehostava voide paleleville, turvonneille, väsyneille tai jomottaville jaloille. Helpottaa seisoma- ja istumatyöstä johtuvaa jalkojen särkyä ja turvotusta. Levitetään jalkapohjiin, jalkateriin ja pohkeisiin aamuin illoin lihasten pituussuuntaan kevyesti sivellen. 100 ml ja 200 ml koot.

Detria Relaxant® Pihkasalva 30%

Luonnon oma hoitovoide pieniin ihovaurioihin ja ihottumiin. Tehokas apu monenlaisiin iho-ongelmiin, esim. ihorikkoihin, ihottumaan, hiertymiin, finnien hoitoon, palovammoihin, arpiin, rohtuneille huulille, halkeileville kantapäille, repeileville kynsinauhoille. Säilöntäaineeton.

Detria Relaxant® Pihkaöljy

Antimikrobinen pihka estää tulehduksia ja edistää haavojen paranemista. Käytetään esim. hankaumiin, halkeileviin kantapäihin, repeileviin kynsinauhoihin, hyönteistenpuremiin, rohtumiin, pieniin haavoihin ja muihin ihovaurioihin. Säilöntäaineeton.