Title Image

Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö®

Tuotteet

Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö®

Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö® – Ekologisesti, eettisesti ja esteettisesti valmistettua premium luonnonkosmetiikkaa!

Detria toimii nyt myös uuden Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö -sarjan jälleenmyyjänä!

 

Ekologisista vaatteistaan ja asusteistaan tunnettu kotimainen tekstiiliyritys Globe Hope on uudistunut ja lanseerannut oman premium luonnonkosmetiikkamerkkinsä. Kotimainen Mia Höytö Cosmetics on liittynyt osaksi Globe Hopea, ja jatkossa kaikki Mia Höydön jo 5 vuotta markkinoilla olleet kosmetiikkatuotteet löytyvät Globe Hope Cosmetics -nimen alta.

 

Mia Höydön suunnittelemat tuotteet saavat inspiraationsa Suomen ainutlaatuisesta luonnosta mikä on myös Detrian omien Arbutin- ja Relaxant-tuotteiden alkuperä. Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö -sarjan keskiössä ovat hoitavat sekä tuloksia tuovat ihonhoitotuotteet, joiden raaka-aineet on tarkoin valittu pohjoisen luonnosta. Puhdas ja laadukas ihonhoitosarja on kehitetty yhdessä Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Sarjasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita kaikille ihotyypeille.

LEMPEÄ UNI – Multivitamiini Öljyseerumi

Aistillisen täyteläinen, bioaktiivinen ja aromaattinen öljyseerumi. Vitamiinit A, B, C, ja E vilkastuttavat kollageenin ja elastiinin muodostusta, suojaavat soluja ja korjaavat vaurioita. Tasoittaa ihon väriä. Rauhoittaa ja tyydyttää vaativankin ihon tarpeita pohjoisen kasvikunnan parhailla aarteilla. Koko 30 ml.

Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö LEMPEÄ UNI

Osta verkkokaupasta!
LUMOUS – Hoitava Seerumi

Raikas, vesimäinen, hetkessä imeytyvä seerumi, joka kosteuttaa pintakuivan ihon napakaksi ja kimmoisaksi. Sisältää pohjoisena elämäneliksiirinä tunnettua koivunmahlaa, vahvasti uudistavaa tyrninmarjauutetta ja runsaasti hyaluronihappoa. Silottaa juonteita, loihtii raikasta hehkua kasvoille. Koko 30 ml.

Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö LUMOUS

Osta verkkokaupasta!
SILKKI – Vartalovoide

Täyteläisen kermainen, silkkisesti levittyvä vartalovoide pehmentää, napakoittaa ja korjaa. Sisältää ravitsevaa karitevoita, e-vitamiinirikasta auringonkukansiemenöljyä, uudistava tyrninmarjaöljyä sekä oliivi- ja manteliöljyjä. Ihanteellinen ihon elastisuuden tukemiseen raskausaikana. Hellii myös atooppista ihoa, ja sopii turvallisesti lapsille. Koko 150 ml.

Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö SILKKI

Osta verkkokaupasta!
PUMPULI – Käsivoide

Hoitavan täyteläinen ja unelmannopeasti imeytyvä käsivoide. Pitää kädet ja kynsinauhat huolitellun kauniina ja kosketuksen pehmeänä. Pohjoinen tyrninsiemenöljy, ylellinen arganöljy ja lempeä manteliöljy tukevat ihon uusiutumista. Koko 50 ml.

Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö PUMPULI

Osta verkkokaupasta!
UNELMA – Ravitseva Kasvovoide

Ruhtinaallisen hoitava, kosteuttava ja suojaava kasvovoide. Tehokas tyrninmarjansiemenöljy suojaa solujen DNA:ta ja suojelee ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä ja stressiltä. Avokadoöljyllä ja sheavoilla rikastettu koostumus antaa iholle ylellisen määrän kosteutta, ravinteita, sileyttä ja elinvoimaa. Koot 15 ja 50 ml.

Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö UNELMA 50 ml

Osta verkkokaupasta!
IHANA – Kosteuttava Kasvovoide

Erittäin kosteuttava ja hoitava kasvovoide. Pehmentää, hoitaa, ravitsee ja suojaa. Sisältää pohjolan luonnon antioksidanttirikkaita tyrninmarja- ja mustaherukansiemenöljyjä, pehmentävää sheavoin ja manteliöljyn yhdistelmää sekä heleyttävää ruiskaunokkivettä. Täydellisen kuulas, mattapinnan antava meikinalusvoide. Koot 15 ja 50 ml.

Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö IHANA 50 ml

Osta verkkokaupasta!
VALO – Silmänympärysvoide

Koostumukseltaan kevyt mutta raaka-aineiltaan ravitseva silmänympärysvoide. Kosteuttaa, hälventää turvotusta ja kirkastaa tummat silmänaluset. Musta seljankukkauute, aloe vera, ruiskaunokkivesi ja ravitseva kasviöljycocktail muodostavat tehokkaan yhdistelmän. Tuoksuton. Sopii herkkäsilmäisille. Koko 15 ml.

Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö VALO

Osta verkkokaupasta!
SÄIHKE – Kasvovesi

Pohjolan kukkaisvoimaa sisältävä hoitovesi. Puhdas koivunmahla yhdistyy eleganttiin ruusunlehtiuutteeseen, raikkaaseen appelsiininkukkauutteeseen ja rauhoittavaan ruiskaunokkiveteen. Harmonisoi ja valmistaa kasvot muille hoitotuotteille, ja parantaa niiden imeytymistä. Koko 150 ml.

Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö SÄIHKE

Osta verkkokaupasta!
LUMI STRONG – Vaalentava Seerumi

Erityisen tehokas ruskean liikapigmentin ja maksaläiskien vaalentamiseen kehitetty seerumi. Auttaa saamaan tasaisen rusketuksen. Levitä puhtaalle iholle aamuin illoin. Vaikuttavina aineina luonnon arbutiini ja mustikka. 100% kasviperäiset raaka-aineet. Hajusteeton. Koko 30 ml.

Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö LUMI STRONG

Osta verkkokaupasta!
LUMI – Vaalentava Seerumi

Syväkosteuttava tehoseerumi joka ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Poistaa ja vaalentaa maksaläiskiä sekä ruskeaa liikapigmenttiä. 100% kasviperäiset raaka-aineet. Vaikuttavina aineina luonnon arbutiini, mustikka ja pakurikääpä. Hajusteeton. Koko 30 ml.

Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö LUMI

Osta verkkokaupasta!
KIRKAS – Vaalentava Päivävoide

Suojaava päivävoide, joka ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Poistaa ja vaalentaa maksaläiskiä sekä ruskeaa liikapigmenttiä. Estää ja hidastaa ihon kollageenin haurastumista. Sopii kaikille ihotyypeille. 100% kasviperäiset raaka-aineet. Koko 50 ml.

Osta verkkokaupasta!
KUULAS – Vaalentava Yövoide

KUULAS Yövoide on kosteuttava ja suojaava yövoide, joka ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Ehkäisee ja vaalentaa pigmenttiläiskiä. Pehmentää ja silottaa ihoa. 100% kasviperäiset raaka-aineet. Koko 50 ml.

Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö KUULAS

Osta verkkokaupasta!
SIEVÄ – Puhdistusvoide

Täyteläinen puhdistusvoide. Suojelee ihon kosteustasapainoa ja puhdistaa meikin. Sisältää pohjoisen antioksidantticocktailin: eheyttävää ruusunmarjaöljyä, heleyttävää puolukansiemenöljyä, c-vitamiirikasta tyrninsiemenöljyä ja rauhoittavaa mustaherukansiemenöljyä. Koko 150 ml.

Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö SIEVÄ

Osta verkkokaupasta!
KAUNIS – Puhdistusgeeli

Miellyttävä freesiankukkainen puhdistusgeeli. Aloe vera kosteuttaa, ruiskaunokkivesi pehmentää ja supistaa ihohuokosia. Levittyy ja huuhtoutuu kepeästi, ei kuivata. Raikastaa kasvot, ihon ja mielen. Koko 150 ml.

Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö KAUNIS

Osta verkkokaupasta!
HELMI – Kuorintanaamio

HELMI Kuorintanaamio syväkosteuttaa ihoa, imee itseensä ihon epäpuhtaudet, poistaa kuolleen solukon ja parantaa muiden hoitotuotteiden imeytymistä. Se on täydellinen kauneusnaamio ja ihon pikakaunistaja! Koko 50 ml.

Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö HELMI

Osta verkkokaupasta!

Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö

KÄYTTÖKOHTEET ja luonnolliset tehoaineet

Ihon puhdistus

Ihon puhdistuksen tarkoituksena on poistaa iholta epäpuhtaudet ja meikki sekä ylimääräinen öljy vahingoittamatta ihon omaa kosteustasapainoa ja tervettä solukkoa. Puhdistus on ihonhoidon ensiaskel, jonka jälkeen iholle voidaan levittää muut ihonhoitotuotteet.

Tuotesarjan puhdistuksessa toimivia tehoaineita ovat:

 • Bentoniittisavi muun muassa imee itseensä ihon epäpuhtaudet sekä kirkastaa ja elvyttää ihoa.
 • Ruiskukkaisuutteella on puhdistava ja rauhoittava vaikutus. Sen sisältämät tanniinit vilkastuttavat aineenvaihduntaa, minkä ansiosta haitalliset aineet pääsevät poistumaan ihon kudoksesta. Tanniinien vaikutuksesta talin tuotanto ja mikrobien kasvu vähenevät.
 • Salisyylihappo kuorii ja kirkastaa ihoa sekä syväpuhdistaa ihohuokoset. Salisyylihapolla on voimakkaasti ihoa uudistava vaikutus.
 • Sokeritensidi on sokerista saatava hellävarainen ja tehokas puhdistaja, joka ei kuivata ihoa.

Puhdistuksen tehoaineita löydät seuraavista tuotteista: SIEVÄ, KAUNIS, SÄIHKE, HELMI

Ihon kuorinta

Kuorinta pyyhkii ihon pinnalta siihen kertyneen kuolleen solukon, jolloin iho pystyy hengittämään paremmin. Kuorinnan ansiosta ihon pinta uusiutuu ja sen myötä iho myös kirkastuu ja tasoittuu. Kuorinnan seurauksena iho pystyy vastaanottamaan muut ihonhoitotuotteet tehokkaammin.

 • Salisyylihappo kuorii ja kirkastaa ihoa sekä syväpuhdistaa ihohuokoset. Salisyylihapolla on voimakkaasti ihoa uudistava vaikutus.
 • Jojobahelmet ovat jojobasta saatavia kuorivia rakeita, jotka pyöreytensä ansiosta kuorivat ihon pintaa hellävaraisesti. Jojobahelmet pehmentävät ihoa ja uudistavat sen pintaa.

Kuorinnan tehoaineita löydät seuraavista tuotteista: HELMI

Ihon kosteutus

Ihon kosteutuksella ylläpidetään ihon elastisuutta ja iho säilyy kimmoisana pidempään. Kun ihoa kosteutetaan säännöllisesti, pysyy ihon kosteustasapaino suotuisana ja veden haihtuminen iholta hidastuu. Kosteutus saa ihon pinnan pysymään pehmeänä, jolloin epäpuhtaudet pääsevät ihohuokosten läpi luonnollisin keinoin. Säännöllisellä kosteutuksella pystymme välttämään useita iho-ongelmia kuten ihon kuivumisen tai hilseilyn.

 • Appelsiininkukkauutteen sisältämät flavonoidit pehmentävät ja kosteuttavat ihoa.
 • Auringonkukansiemenöljy ylläpitää ihon omaa kosteustasapainoa ja pehmentää kuivuneen ihon. Se ravitsee ihoa ja stimuloi sen uusiutumista. Auringonkukansiemenöljy sisältää runsaasti rasvahappoja ja E-vitamiinia, joka on täydellinen antioksidantti ihon hoitoon.
 • Avokadoöljy sitoo iholle kosteutta, edistää uusien solujen muodostumista sekä niiden aineenvaihduntaa. Avokadoöljy sisältää runsaasti A- ja B-vitamiineja.
 • Manteliöljy pehmentää, silottaa ja kosteuttaa ihoa. Se sisältää A- ja E –vitamiineja.
 • Aloe vera on tehokas ihon kosteuttaja ja se sisältää noin 160 vaikuttavaa ainetta. Aloe vera pehmentää tehokkaasti ihoa poistamalla kuollutta solukkoa. Se myös korjaa ihon ph-tasapainoa.
 • Sheavoi sisältää runsaasti A-vitamiinia, joka auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon.
 • Kaurauute kosteuttaa ja uudistaa ihoa.
 • Hyaluronihappo hellii ihoa luomalla silkkisen hunnun iholle. Tämä huntu lukitsee kosteuden ja antaa iholle välittömän kiinteyden tunteen.
 • Oliiviöljy pehmentää ja hoitaa ihoa.
 • Mustaherukansiemenöljyssä on GLA:ta, joka sitoo kosteutta tehokkaasti iholle ja tasapainottaa solujen aineenvaihduntaa. Mustaherukansiemenöljy sisältää täydellisen kombinaation rasvahappoja. Se kosteuttaa, hoitaa, vahvistaa ja parantaa ihoa.

Kosteutuksen tehoaineita löydät seuraavista tuotteista: SIEVÄ, KAUNIS, SÄIHKE, LUMOUS, LEMPEÄ UNI, VALO, UNELMA, IHANA, PUMPULI, SILKKI.

Luonnollisesti ikääntyvä iho

Meidän jokaisen iho ikääntyy. Solujen luonnollinen surkastuminen saa aikaan sen, että ihon rakenne ja toiminta kokevat muutoksia. Pystymme kuitenkin itse vaikuttamaan siihen, kuinka nopeasti ikääntymisen merkit alkavat näkyä ihollamme. Nämä tehoaineet estävät ihon ennenaikaisen vanhenemisen ja häivyttävät ikääntymisen merkkejä.

 • Aloe vera sisältää polysakkarideja, jotka kiinteyttävät ihoa ja stimuloivat solujen uusiutumista. Näin se auttaa ihoa säilyttämään nuorekkuutensa. Aloe vera sisältää B-, C- ja E-vitamiineja.
 • Arganöljy sisältää tyydyttämättömiä rasvahappoja ja korkean pitoisuuden E-vitamiinia, joka suojaa soluja hapettumiselta, ja näin estää ihon ennenaikaista vanhenemista.
 • Sheavoi vähentää ihon juonteita silottavan ominaisuutensa ansiosta.
 • Tyrninsiemenöljy sisältää askorbiinihappoa, joka stimuloi kollageenin muodostumista ja näin suojelee ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta.
 • Kaurauute vähentää näkyviä ikääntymisen merkkejä kuten ihon hienoja juonteita.
 • Betaglukaani kiinteyttää ihoa ja vähentää siinä olevia juonteita. Betaglukaania saadaan kaurasta.
 • Hyaluronihappo täyttää kollagenisäikeiden välejä. Näin se silottaa ihon pinnan, jolloin näkyvät uurteet vähenevät.
 • Tyrniuute suojelee ja suojaa soluja sekä niiden DNA:ta. Se sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka stimuloi kollageenin muodostumista. Tyrniuute on erittäin antioksidanttipitoinen.
 • Pseudoalteromonas Ferment Extract on glykoproteiini, jota saadaan Psedoalteromonas Antarctica bakteerista. Tämä kyseinen tehoaine uudistaa ihoa stimuloimalla ja elvyttämällä solunmuodostusta. Se häivyttää juonteita ja tuo nuorekkuutta iholle tehostamalla iholle tärkeiden proteiinien tuotantoa stimuloimalla muun muassa fibroplastisolujen kasvua.

Ihon ikääntymistä estävät tehoaineet löydät seuraavista tuotteista: SIEVÄ, KAUNIS, SÄIHKE, HELMI, LUMOUS, LEMPEÄ UNI, VALO, UNELMA, IHANA, PUMPULI, SILKKI

Punoittava iho ja muut iho-ongelmat

Muun muassa punoittava iho, akne- ja couperosaiho vaativat hoitoonsa hellävaraisia, rauhoittavia ja suojaavia tuotteita. Erityisesti nämä raaka-aineet toimivat tehokkaasti punoittavan ihon ja muiden iho-ongelmien hoidossa.

 • Jojobaöljy normalisoi ihon omia toimintoja ja toimii antioksidanttina. Se sitoo iholle kosteutta sekä elvyttää ja parantaa arpia. Jojobaöljy soveltuu erinomaisesti akne- ja couperosaihon hoitoon.
 • Manteliöljy on anti-inflammatorinen eli sillä on tulehdusta lievittävä vaikutus.
 • Aloe vera sisältää magnesium laktaattia, minkä ansiosta se rauhoittaa ihoa.
 • Kaurauute rauhoittaa ihoa ja vähentää sen punoitusta.
 • Betaglukaani rauhoittaa ihoa ja vähentää sen punoitusta.
 • Mustaherukansiemenöljy vähentää ihon punoitusta rauhoittamalla sitä. Se sisältää A-, B- ja C-vitamiineja. Lisäksi se parantaa ihon jäntevyyttä ja supistaa ihohuokosia.
 • Puolukansiemenöljy kirkastaa ja vaalentaa ihoa. Sen sisältämä E-vitamiini toimii antioksidanttina, joka tukee solunmuodostusta ja ihon kiinteyttä sekä kosteuspitoisuutta.
 • Rose otto kirkastaa, rauhoittaa, vahvistaa ja tasapainottaa ihoa sekä parantaa tulehdusta. Ruusuöljyn ihastuttava tuoksu rauhoittaa, rentouttaa ja alentaa verenpainetta.
 • Ruusunlehtiuute tasapainottaa ja rauhoittaa herkistynyttä ihoa sekä supistaa ihohuokosia.
 • Tyrninsiemenöljy kosteuttaa ja parantaa erittäin kuivaa ja herkkää ihoa.

Tehoaineet löydät seuraavista tuotteista: SIEVÄ, KAUNIS, SÄIHKE, HELMI, LEMPEÄ UNI, VALO, UNELMA, IHANA, PUMPULI, SILKKI

Ihon suojaaminen vapailta radikaleilta

Vapaat radikaalit syntyvät kehossamme muun muassa ilmansaasteiden ja auringon UV-säteilyn seurauksena. Radikaalit vaikuttavat solun normaaliin toimintaan ja vaurioittavat rakenteita, jotka ovat terveydelle ehdottoman tärkeitä. Soluista vauriot etenevät kudokseen ja siitä ihoon. Tämän vuoksi niitä vastaan kannattaa suojautua.

 • Sheavoi rauhoittaa auringon herkistämää ihoa tehokkaasti ja suojelee ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta.
 • Tyrninsiemenöljy suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä, kuten ilmansaasteilta ja auringolta. Erityisesti sen sisältämä y-tocoferoli suojelee auringon haitallisilta vaikutuksilta. Tyrninsiemenöljyn antioksidantit suojaavat soluja ja niiden DNA:ta.
 • Kastanjankukkauute sisältää flavonoideja, jotka suojaavat soluja hapettumiselta. Kastanjankukkauute vilkastuttaa solujen aineenvaihduntaa, minkä ansiosta haitalliset aineet poistuvat ja rakenneaineet pääsevät kudoksiin tehokkaammin.
 • Kaurauute hoitaa auringolle altistunutta ihoa.
 • Koivunmahlauute stimuloi solujen muodostumista ja samanaikaisesti se uudistaa sekä suojaa ihoa.
 • Oliiviöljy suojelee ihoa vapaita radikaaleja vastaan, jolloin se estää solujen hapettumisen ja näin iho säilyttää sen luonnollisen kimmoisuuden ja täyteläisyyden.
 • Pseudoalteromonas Ferment Extract suojaa ihoa kylmää sekä kuivumista vastaan bioaktiivisen suojamekanisminsa ansiosta. Se aktivoi ihon uusiutumista ja parantaa ihon vaurioita.
 • Ruusunmarjaöljy sisältää A- ja C-vitamiineja, karotenoideja sekä omega-rasvahappoja. Karotenoidit korjaavat ja suojaavat ihoa. Ruusunmarjaöljy parantaa ihoa jatkuvasti ja tekee siitä kiinteän ja joustavan.

Vapailta radikaaleilta suojaavia tehoaineita löydät seuraavista tuotteista: VALO, UNELMA, IHANA, SILKKI, SÄIHKE, LUMOUS

Ihon värierojen tasoittaminen

Ihon sävyn epätasaisuutta voivat aiheuttaa muun muassa solunsisäiset muutokset, auringon UV-säteily, joka epätasapainottaa ihon melaniin tuotantoa sekä hormonitoiminnan muutokset.

 • Sianpuolukasta saatava arbutiini vaalentaa ihoa, minkä ansiosta se sopii erityisen hyvin iholle, jolla on taipumusta liikapigmentin kuten maksaläiskien syntymiseen. Antioksidanttinen arbutiini lievittää ihon tulehduksia.
 • Mustikka sisältää useita erilaisia flavonoideja ja antosyaaneja sekä vitamiini- ja hivenaineita. Se suojaa ihoa vapailta radikaaleilta sekä parantaa ihon kollageenin elastisuutta.
 • Pakurikäävästä saatavan pakuriuutteen korkea antioksidanttitaso antaa iholle korjaavuutta ja sen kaipaamaa täsmähoitoa. Pakuriuute on täydellinen tehoaine haastavalle iholle, joka on taipuvainen tulehduksiin. Sen vaikuttavat aineet korjaavat ihon pigmenttivirheitä ja suojaavat ihoa ulkoisilta rasituksilta.
 • Rosmariiniuute on vaikutukseltaan antibakteerinen. Se supistaa ihohuokosia ja parantaa ihon verenkiertoa. Vilkastunut verenkierto tasoittaa ihon sävyä ja kiinteyttää ja virkistää ihoa.

Ihon sävyn tasoittamiseen tarvittavia tehoaineita löydät seuraavista tuotteista: PUMPULI, SILKKI

Silmänympärysihon hoito

Silmänympärysiho on herkempää ja ohuempaa kuin muu kasvojen iho. Tämän vuoksi oikeanlainen hoito on erityisen tärkeää. Silmänympärysiholla esimerkiksi väsymys ja ikääntymisen merkit kuten juonteet näkyvät selvästi.

 • Mustaseljankukkaisuute häivyttää tummia silmänalusia ja laskee turvotusta. Se vilkastuttaa silmänympärysihon aineenvaihduntaa. Kukkaisuute puhdistaa ja rauhoittaa ihoa. Se sisältää bioflavonoidi rutiinia, joka lisää kapillaarien vastustuskykyä.

Silmänympärysihon hoidon tehoaineita löydät seuraavista tuotteista: VALO

Tyrninsiemenöljy 3
In Globe Hope Cosmetics

Tyrninsiemenöljy

Sheavoi 3
In Globe Hope Cosmetics

Sheavoi

Ruusunterälehtiuute ja rose otto 3
In Globe Hope Cosmetics

Ruusunterälehtiuute ja rose otto

Ruusunmarjaöljy 3
In Globe Hope Cosmetics

Ruusunmarjaöljy

Ruiskukkaisuute 3
In Globe Hope Cosmetics

Ruiskukkaisuute

Rosmariiniuute 3
In Globe Hope Cosmetics

Rosmariiniuute

Puolukansiemenöljy 3
In Globe Hope Cosmetics

Puolukansiemenöljy

Oliiviöljy 3
In Globe Hope Cosmetics

Oliiviöljy

Mustaseljankukkauute 3
In Globe Hope Cosmetics

Mustaseljankukkauute

Mustaherukansiemenöljy 3
In Globe Hope Cosmetics

Mustaherukka

Manteliöljy 3
In Globe Hope Cosmetics

Manteliöljy

Koivunmahlauute 3
In Globe Hope Cosmetics

Koivunmahlauute

Kaurauute ja betaglukaani 3
In Globe Hope Cosmetics

Kaurauute ja betaglukaani

Jojobaöljy ja helmet 3
In Globe Hope Cosmetics

Jojobaöljy ja -helmet

Avokadoöljy 3
In Globe Hope Cosmetics

Avokadoöljy

Auringonkukansiemenöljy 3
In Globe Hope Cosmetics

Auringonkukansiemenöljy

Appelsiininkukkauute 3
In Globe Hope Cosmetics

Appelsiininkukkauute

Aloe vera 3
In Globe Hope Cosmetics

Aloe vera

Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö®

INCI-LISTAT

LEMPEÄ UNI

Valmistusaineet: Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Rosa Damascena Flower Oil*, Hippophae Rhamnoides Oil*, Ribes Nigrum Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil, Rosa Canina Seed Extract, Tocopherol, Parfum, Geraniol, Limonene, Linalool, Citronellol.

 

*Luomutuotettu raaka aine

 

100% tuotteen raaka-aineista on luonnollisista alkuperää

98% tuotteen raaka-aineista on luomutuotettuja

 

ECOCERT Greenlife on myöntänyt tuotteelle luonnonmukaisen ja luomutuotetun kosmetiikan ECOCERT -sertifikaatin. cosmetics.ecocert.com

LUMOUS

Valmistusaineet: Betula Pendula Sap*, Aqua, Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides, Fusel Wheat Bran/Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Glycerin, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Beta-Glucan, Maltodextrin, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Argania Spinosa Kernel Oil*, Citrus Aurantium Amara Flower Water*, Hippophae Rhamnoides Fruit Juice*, Castanea Sativa Flower Extract*, Ficus Carica Fruit Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Parfum, Geraniol, Limonene, Linalool, Potassium Sorbate, Citric Acid.

 

*Luomutuotettu raaka aine

 

100% tuotteen raaka-aineista on luonnollisista alkuperää

84% tuotteen raaka-aineista on luomutuotettuja

 

ECOCERT Greenlife on myöntänyt tuotteelle luonnonmukaisen ja luomutuotetun kosmetiikan ECOCERT -sertifikaatin. cosmetics.ecocert.com

SILKKI

Valmistusaineet: Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil*, Centaurea Cyanus Flower Water*, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter*, Cera Alba*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Hippophae Rhamnoides Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Avena Sativa Kernel Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Tocopherol, Citric Acid, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Parfum, Citral, Geraniol, Linalool, Citronellol, d-Limonene.

 

*Luomutuotettu raaka aine

 

99% tuotteen raaka-aineista on luonnollisista alkuperää

27% tuotteen raaka-aineista on luomutuotettuja

 

ECOCERT Greenlife on myöntänyt tuotteelle luonnonmukaisen ja luomutuotetun kosmetiikan ECOCERT -sertifikaatin. cosmetics.ecocert.com

PUMPULI

Valmistusaineet: Aqua, Citrus Aurantium Amara Flower Water*, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Cera Alba*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter*, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Hippophae Rhamnoides Oil*, Avena Sativa Kernel Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Tocopherol, Sodium Dehydroacetate, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum, Geraniol, Limonene, Linalool, Lactic Acid.

 

*Luomutuotettu raaka aine

 

99% tuotteen raaka-aineista on luonnollisista alkuperää

23% tuotteen raaka-aineista on luomutuotettuja

 

ECOCERT Greenlife on myöntänyt tuotteelle luonnonmukaisen ja luomutuotetun kosmetiikan ECOCERT -sertifikaatin. cosmetics.ecocert.com

UNELMA

Valmistusaineet: Aqua, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Persea Gratissima Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Cera Alba*, Centaurea Cyanus Flower Water*, Hippophae Rhamnoides Oil*, Ribes Nigrum Seed Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Avena Sativa Kernel Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Tocopherol, Citric Acid, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Parfum, Citral, Geraniol, Linalool, Citronellol, d-Limonene.

 

*Luomutuotettu raaka aine

 

99% tuotteen raaka-aineista on luonnollisista alkuperää

23% tuotteen raaka-aineista on luomutuotettuja

 

ECOCERT Greenlife on myöntänyt tuotteelle luonnonmukaisen ja luomutuotetun kosmetiikan ECOCERT -sertifikaatin. cosmetics.ecocert.com

IHANA

Valmistusaineet: Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil*, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Cera Alba*, Centaurea Cyanus Flower Water*, Hippophae Rhamnoides Oil*, Ribes Nigrum Seed Oil*, Avena Sativa Kernel Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Tocopherol, Citric Acid, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Parfum, Citral, Geraniol, Linalool, Citronellol, d-Limonene.

 

*Luomutuotettu raaka aine

 

99% tuotteen raaka-aineista on luonnollisista alkuperää

20% tuotteen raaka-aineista on luomutuotettuja

 

ECOCERT Greenlife on myöntänyt tuotteelle luonnonmukaisen ja luomutuotetun kosmetiikan ECOCERT -sertifikaatin. cosmetics.ecocert.com

LUMI

Valmistusaineet: Aqua (Water), Glycerin, Arctostaphylos Uva Ursi (Bearberry) Leaf Extract, Capryloyl Glycine, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Leaf Extract, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Inonotus Obliquus (Chaga) Extract, Sodium Hyaluronate.

KUULAS

Valmistusaineet: Aqua (Water), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Glycerin, Cetearyl Olivate, Arctostaphylos Uva Ursi (Bearberry) Leaf Extract, Sorbitan Olivate, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Stearic Acid, Palmitic Acid, Tocopheryl Acetate, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Potassium Sorbate, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Leaf Extract, Tocopherol, Inonotus Obliquus (Chaga) Extract, Sodium Phytate, Sodium Hyaluronate, Alcohol.

 

*Raaka-aine luomutuotettu

VALO

Valmistusaineet: Aqua, Centaurea Cyanus Flower Water*, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Sambucus Nigra Flower Extract*, Butyrospermum Parkii Butter*, Cera Alba*, Hippophae Rhamnoides Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Avena Sativa Kernel Extract*, Tocopherol, Citric Acid, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Potassium Sorbate.

 

*Luomutuotettu raaka aine

 

99% tuotteen raaka-aineista on luonnollisista alkuperää

23% tuotteen raaka-aineista on luomutuotettuja

 

ECOCERT Greenlife on myöntänyt tuotteelle luonnonmukaisen ja luomutuotetun kosmetiikan ECOCERT -sertifikaatin. cosmetics.ecocert.com

HELMI

Valmistusaineet: Aqua, Bentonite, Glycerin, Ricinus Communis Seed Oil*, Betula Pendula Sap*, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Jojoba Wax, Butyrospermum Parkii Butter*, Cetyl Alcohol, Parfum, Citral, Citronellol, Geraniol, Linalool, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Cetearyl Glucoside, Salicylic Acid, Beta-Glucan, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil, Rosa Canina Seed Extract, Hippophae Rhamnoides Oil*, Ribes Nigrum Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Lactic Acid, Xanthan Gum, Coco-Glucoside, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Maltodextrin, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide.

 

*Luomutuotettu raaka aine

 

99% tuotteen raaka-aineista on luonnollisista alkuperää

20% tuotteen raaka-aineista on luomutuotettuja

 

ECOCERT Greenlife on myöntänyt tuotteelle luonnonmukaisen ja luomutuotetun kosmetiikan ECOCERT -sertifikaatin. cosmetics.ecocert.com

SÄIHKE

Valmistusaineet: Aqua, Betula Pendula Sap*, Citrus Aurantium Amara Flower Water*, Rosa Damascena Flower Water*, Centaurea Cyanus Flower Water*, Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides, Fusel Wheat Bran/Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Glycerin, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Beta-Glucan, Maltodextrin, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Hippophae Rhamnoides Fruit Juice*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Geraniol, Limonene, Linalool, Citric Acid.

 

*Luomutuotettu raaka aine

 

99% tuotteen raaka-aineista on luonnollisista alkuperää

14% tuotteen raaka-aineista on luomutuotettuja

 

ECOCERT Greenlife on myöntänyt tuotteelle luonnonmukaisen ja luomutuotetun kosmetiikan ECOCERT -sertifikaatin. cosmetics.ecocert.com

SIEVÄ

Valmistusaineet: Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Ricinus Communis Seed Oil*, Decyl Glucoside, Hippophae Rhamnoides Oil*, Rosa Canina Seed Extract, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil, Ribes Nigrum Seed Oil, Coco-Glucoside, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Lactic Acid, Cetearyl Glucoside, Xanthan Gum, Tocopherol, Sodium Dehydroacetate, Sodium Benzoate, Parfum, Citronellol, Geraniol, Linalool

 

*Luomutuotettu raaka aine

 

99% tuotteen raaka-aineista on luonnollisista alkuperää

27% tuotteen raaka-aineista on luomutuotettuja

 

ECOCERT Greenlife on myöntänyt tuotteelle luonnonmukaisen ja luomutuotetun kosmetiikan ECOCERT -sertifikaatin. cosmetics.ecocert.com

KAUNIS

Valmistusaineet: Aqua, Centaurea Cyanus Flower Water*, Decyl Glucoside, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Glycerin, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Geraniol, Linalool, d-Limonene.

 

*Luomutuotettu raaka aine

 

99% tuotteen raaka-aineista on luonnollisista alkuperää

13% tuotteen raaka-aineista on luomutuotettuja

 

ECOCERT Greenlife on myöntänyt tuotteelle luonnonmukaisen ja luomutuotetun kosmetiikan ECOCERT -sertifikaatin. cosmetics.ecocert.com

LUMI STRONG

Valmistusaineet: Aqua (Water), Arctostaphylos Uva Ursi (Bearberry) Leaf Extract, Glycerin, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Leaf Extract, Capryloyl Glycine, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Inonotus Obliquus (Chaga) Extract, Potassium Sorbate, Sodium Hyaluronate.

KIRKAS

Valmistusaineet: Aqua (Water), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Cetyl Alcohol, Glycerin, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Olivate, Arctostaphylos Uva Ursi (Bearberry) Leaf Extract, Sorbitan Olivate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Potassium Sorbate, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Leaf Extract, Tocopherol, Inonotus Obliquus (Chaga) Extract, Sodium Phytate, Sodium Hyaluronate, Lactic Acid, Alcohol.

 

*Raaka-aine luomutuotettu