Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö®

Tuotteet

Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö®

Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö® – Ekologisesti, eettisesti ja esteettisesti valmistettua luomukosmetiikkaa!

Detria toimii nyt myös uuden Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö -sarjan jälleenmyyjänä!

 

Ekologisista vaatteistaan ja asusteistaan tunnettu kotimainen tekstiiliyritys Globe Hope on uudistunut ja lanseerannut oman premium luonnonkosmetiikkamerkkinsä. Kotimainen Mia Höytö Cosmetics on liittynyt osaksi Globe Hopea, ja jatkossa kaikki Mia Höydön jo 5 vuotta markkinoilla olleet kosmetiikkatuotteet löytyvät Globe Hope Cosmetics -nimen alta.

 

Mia Höydön suunnittelemat tuotteet saavat inspiraationsa Suomen ainutlaatuisesta luonnosta mikä on myös Detrian omien Arbutin- ja Relaxant-tuotteiden alkuperä. Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö -sarjan keskiössä ovat hoitavat sekä tuloksia tuovat ihonhoitotuotteet, joiden raaka-aineet on tarkoin valittu pohjoisen luonnosta. Puhdas ja laadukas ihonhoitosarja on Ecocert-sertifioitu ja kehitetty yhdessä Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Sarjasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita kaikille ihotyypeille.

Globe Hope by Mia Höytö LEMPEÄ UNI

Aistillisen täyteläinen, bioaktiivinen ja aromaattinen öljyseerumi. Vitamiinit A, B, C, ja E vilkastuttavat kollageenin ja elastiinin muodostusta, suojaavat soluja ja korjaavat vaurioita. Tasoittaa ihon väriä. Rauhoittaa ja tyydyttää vaativankin ihon tarpeita pohjoisen kasvikunnan parhailla aarteilla.

Globe Hope by Mia Höytö LEMPEÄ UNI multivitamin oil serum

Osta verkkokaupasta!
Globe Hope by Mia Höytö LUMOUS

Raikas, vesimäinen, hetkessä imeytyvä seerumi, joka kosteuttaa pintakuivan ihon napakaksi ja kimmoisaksi. Sisältää pohjoisena elämäneliksiirinä tunnettua koivunmahlaa, vahvasti uudistavaa tyrninmarjauutetta ja runsaasti hyaluronihappoa. Silottaa juonteita, loihtii raikasta hehkua kasvoille.

Globe Hope by Mia Höytö LUMOUS rich nurturing serum

Osta verkkokaupasta!
Globe Hope by Mia Höytö SILKKI

Täyteläisen kermainen, silkkisesti levittyvä vartalovoide pehmentää, napakoittaa ja korjaa. Sisältää ravitsevaa karitevoita, e-vitamiinirikasta auringonkukansiemenöljyä, uudistava tyrninmarjaöljyä sekä oliivi- ja manteliöljyjä. Ihanteellinen ihon elastisuuden tukemiseen raskausaikana. Hellii myös atooppista ihoa, ja sopii turvallisesti lapsille.

Globe Hope by Mia Höytö SILKKI body cream

Osta verkkokaupasta!
Globe Hope by Mia Höytö PUMPULI

Hoitavan täyteläinen ja unelmannopeasti imeytyvä käsivoide. Pitää kädet ja kynsinauhat huolitellun kauniina ja kosketuksen pehmeänä. Pohjoinen tyrninsiemenöljy, ylellinen arganöljy ja lempeä manteliöljy tukevat ihon uusiutumista.

Globe Hope by Mia Höytö PUMPULI nourishing hand cream

Osta verkkokaupasta!
Globe Hope by Mia Höytö UNELMA

Ruhtinaallisen hoitava, kosteuttava ja suojaava kasvovoide. Tehokas tyrninmarjansiemenöljy suojaa solujen DNA:ta ja suojelee ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä ja stressiltä. Avokadoöljyllä ja sheavoilla rikastettu koostumus antaa iholle ylellisen määrän kosteutta, ravinteita, sileyttä ja elinvoimaa.

Globe Hope by Mia Höytö UNELMA intensive moisturising facial cream 50 ml

Osta verkkokaupasta!
Globe Hope by Mia Höytö IHANA

Erittäin kosteuttava ja hoitava kasvovoide. Pehmentää, hoitaa, ravitsee ja suojaa. Sisältää pohjolan luonnon antioksidanttirikkaita tyrninmarja- ja mustaherukansiemenöljyjä, pehmentävää sheavoin ja manteliöljyn yhdistelmää sekä heleyttävää ruiskaunokkivettä. Täydellisen kuulas, mattapinnan antava meikinalusvoide.

Globe Hope by Mia Höytö IHANA moisturising cream 50 ml

Osta verkkokaupasta!
Globe Hope by Mia Höytö VALO

Koostumukseltaan kevyt mutta raaka-aineiltaan ravitseva silmänympärysvoide. Kosteuttaa, hälventää turvotusta ja kirkastaa tummat silmänaluset. Musta seljankukkauute, aloe vera, ruiskaunokkivesi ja ravitseva kasviöljycocktail muodostavat tehokkaan yhdistelmän. Tuoksuton. Sopii herkkäsilmäisille.

Globe Hope by Mia Höytö VALO eye gel

Osta verkkokaupasta!
Globe Hope by Mia Höytö HELMI

Monivaikutteinen kuorintanaamio. Syväpuhdistaa, heleyttää, kirkastaa ja kosteuttaa silmin nähden tehokkaasti. Bentoniittisavi ja salisyylihappo syväpuhdistavat, jojobahelmet kuorivat hellästi. Tehoaine Pseudoalteromonas Ferment Extract vahvistaa ihon kosteustasapainoa, kiinteyttää ja vauhdittaa kollageenin tuotantoa.

Globe Hope by Mia Höytö HELMI exfoliating mask detria

Osta verkkokaupasta!
Globe Hope by Mia Höytö SIEVÄ

Täyteläinen puhdistusvoide. Suojelee ihon kosteustasapainoa ja puhdistaa meikin. Sisältää pohjoisen antioksidantticocktailin: eheyttävää ruusunmarjaöljyä, heleyttävää puolukansiemenöljyä, c-vitamiirikasta tyrninsiemenöljyä ja rauhoittavaa mustaherukansiemenöljyä.

Globe Hope by Mia Höytö SIEVÄ hydrating cleansing cream

Osta verkkokaupasta!
Globe Hope by Mia Höytö KAUNIS

Miellyttävä freesiankukkainen puhdistusgeeli. Aloe vera kosteuttaa, ruiskaunokkivesi pehmentää ja supistaa ihohuokosia. Levittyy ja huuhtoutuu kepeästi, ei kuivata. Raikastaa kasvot, ihon ja mielen.

Globe Hope by Mia Höytö KAUNIS facial cleansing gel

Osta verkkokaupasta!
Globe Hope by Mia Höytö SÄIHKE

Pohjolan kukkaisvoimaa sisältävä hoitovesi. Puhdas koivunmahla yhdistyy eleganttiin ruusunlehtiuutteeseen, raikkaaseen appelsiininkukkauutteeseen ja rauhoittavaan ruiskaunokkiveteen. Harmonisoi ja valmistaa kasvot muille hoitotuotteille, ja parantaa niiden imeytymistä.

Globe Hope by Mia Höytö SÄIHKE softening toner

Osta verkkokaupasta!

Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö

KÄYTTÖKOHTEET ja luonnolliset tehoaineet

Ihon puhdistus

Ihon puhdistuksen tarkoituksena on poistaa iholta epäpuhtaudet ja meikki sekä ylimääräinen öljy vahingoittamatta ihon omaa kosteustasapainoa ja tervettä solukkoa. Puhdistus on ihonhoidon ensiaskel, jonka jälkeen iholle voidaan levittää muut ihonhoitotuotteet.

Tuotesarjan puhdistuksessa toimivia tehoaineita ovat:

 • Bentoniittisavi muun muassa imee itseensä ihon epäpuhtaudet sekä kirkastaa ja elvyttää ihoa.
 • Ruiskukkaisuutteella on puhdistava ja rauhoittava vaikutus. Sen sisältämät tanniinit vilkastuttavat aineenvaihduntaa, minkä ansiosta haitalliset aineet pääsevät poistumaan ihon kudoksesta. Tanniinien vaikutuksesta talin tuotanto ja mikrobien kasvu vähenevät.
 • Salisyylihappo kuorii ja kirkastaa ihoa sekä syväpuhdistaa ihohuokoset. Salisyylihapolla on voimakkaasti ihoa uudistava vaikutus.
 • Sokeritensidi on sokerista saatava hellävarainen ja tehokas puhdistaja, joka ei kuivata ihoa.

Puhdistuksen tehoaineita löydät seuraavista tuotteista: SIEVÄ, KAUNIS, SÄIHKE, HELMI

Ihon kuorinta

Kuorinta pyyhkii ihon pinnalta siihen kertyneen kuolleen solukon, jolloin iho pystyy hengittämään paremmin. Kuorinnan ansiosta ihon pinta uusiutuu ja sen myötä iho myös kirkastuu ja tasoittuu. Kuorinnan seurauksena iho pystyy vastaanottamaan muut ihonhoitotuotteet tehokkaammin.

 • Salisyylihappo kuorii ja kirkastaa ihoa sekä syväpuhdistaa ihohuokoset. Salisyylihapolla on voimakkaasti ihoa uudistava vaikutus.
 • Jojobahelmet ovat jojobasta saatavia kuorivia rakeita, jotka pyöreytensä ansiosta kuorivat ihon pintaa hellävaraisesti. Jojobahelmet pehmentävät ihoa ja uudistavat sen pintaa.

Kuorinnan tehoaineita löydät seuraavista tuotteista: HELMI

Ihon kosteutus

Ihon kosteutuksella ylläpidetään ihon elastisuutta ja iho säilyy kimmoisana pidempään. Kun ihoa kosteutetaan säännöllisesti, pysyy ihon kosteustasapaino suotuisana ja veden haihtuminen iholta hidastuu. Kosteutus saa ihon pinnan pysymään pehmeänä, jolloin epäpuhtaudet pääsevät ihohuokosten läpi luonnollisin keinoin. Säännöllisellä kosteutuksella pystymme välttämään useita iho-ongelmia kuten ihon kuivumisen tai hilseilyn.

 • Appelsiininkukkauutteen sisältämät flavonoidit pehmentävät ja kosteuttavat ihoa.
 • Auringonkukansiemenöljy ylläpitää ihon omaa kosteustasapainoa ja pehmentää kuivuneen ihon. Se ravitsee ihoa ja stimuloi sen uusiutumista. Auringonkukansiemenöljy sisältää runsaasti rasvahappoja ja E-vitamiinia, joka on täydellinen antioksidantti ihon hoitoon.
 • Avokadoöljy sitoo iholle kosteutta, edistää uusien solujen muodostumista sekä niiden aineenvaihduntaa. Avokadoöljy sisältää runsaasti A- ja B-vitamiineja.
 • Manteliöljy pehmentää, silottaa ja kosteuttaa ihoa. Se sisältää A- ja E –vitamiineja.
 • Aloe vera on tehokas ihon kosteuttaja ja se sisältää noin 160 vaikuttavaa ainetta. Aloe vera pehmentää tehokkaasti ihoa poistamalla kuollutta solukkoa. Se myös korjaa ihon ph-tasapainoa.
 • Sheavoi sisältää runsaasti A-vitamiinia, joka auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon.
 • Kaurauute kosteuttaa ja uudistaa ihoa.
 • Hyaluronihappo hellii ihoa luomalla silkkisen hunnun iholle. Tämä huntu lukitsee kosteuden ja antaa iholle välittömän kiinteyden tunteen.
 • Oliiviöljy pehmentää ja hoitaa ihoa.
 • Mustaherukansiemenöljyssä on GLA:ta, joka sitoo kosteutta tehokkaasti iholle ja tasapainottaa solujen aineenvaihduntaa. Mustaherukansiemenöljy sisältää täydellisen kombinaation rasvahappoja. Se kosteuttaa, hoitaa, vahvistaa ja parantaa ihoa.

Kosteutuksen tehoaineita löydät seuraavista tuotteista: SIEVÄ, KAUNIS, SÄIHKE, LUMOUS, LEMPEÄ UNI, VALO, UNELMA, IHANA, PUMPULI, SILKKI.

Silmänympärysihon hoito

Silmänympärysiho on herkempää ja ohuempaa kuin muu kasvojen iho. Tämän vuoksi oikeanlainen hoito on erityisen tärkeää. Silmänympärysiholla esimerkiksi väsymys ja ikääntymisen merkit kuten juonteet näkyvät selvästi.

 • Mustaseljankukkaisuute häivyttää tummia silmänalusia ja laskee turvotusta. Se vilkastuttaa silmänympärysihon aineenvaihduntaa. Kukkaisuute puhdistaa ja rauhoittaa ihoa. Se sisältää bioflavonoidi rutiinia, joka lisää kapillaarien vastustuskykyä.

Silmänympärysihon hoidon tehoaineita löydät seuraavista tuotteista: VALO

Punoittava iho ja muut iho-ongelmat

 • Jojobaöljy normalisoi ihon omia toimintoja ja toimii antioksidanttina. Se sitoo iholle kosteutta sekä elvyttää ja parantaa arpia. Jojobaöljy soveltuu erinomaisesti akne- ja couperosaihon hoitoon.
 • Manteliöljy on anti-inflammatorinen eli sillä on tulehdusta lievittävä vaikutus.
 • Aloe vera sisältää magnesium laktaattia, minkä ansiosta se rauhoittaa ihoa.
 • Kaurauute rauhoittaa ihoa ja vähentää sen punoitusta.
 • Betaglukaani rauhoittaa ihoa ja vähentää sen punoitusta.
 • Mustaherukansiemenöljy vähentää ihon punoitusta rauhoittamalla sitä. Se sisältää A-, B- ja C-vitamiineja. Lisäksi se parantaa ihon jäntevyyttä ja supistaa ihohuokosia.
 • Puolukansiemenöljy kirkastaa ja vaalentaa ihoa. Sen sisältämä E-vitamiini toimii antioksidanttina, joka tukee solunmuodostusta ja ihon kiinteyttä sekä kosteuspitoisuutta.
 • Rose otto kirkastaa, rauhoittaa, vahvistaa ja tasapainottaa ihoa sekä parantaa tulehdusta. Ruusuöljyn ihastuttava tuoksu rauhoittaa, rentouttaa ja alentaa verenpainetta.
 • Ruusunlehtiuute tasapainottaa ja rauhoittaa herkistynyttä ihoa sekä supistaa ihohuokosia.
 • Tyrninsiemenöljy kosteuttaa ja parantaa erittäin kuivaa ja herkkää ihoa.

Tehoaineet löydät seuraavista tuotteista: SIEVÄ, KAUNIS, SÄIHKE, HELMI, LEMPEÄ UNI, VALO, UNELMA, IHANA, PUMPULI, SILKKI

Ihon suojaaminen vapailta radikaleilta

  • Sheavoi rauhoittaa auringon herkistämää ihoa tehokkaasti ja suojelee ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta.
  • Tyrninsiemenöljy suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä, kuten ilmansaasteilta ja auringolta. Erityisesti sen sisältämä y-tocoferoli suojelee auringon haitallisilta vaikutuksilta. Tyrninsiemenöljyn antioksidantit suojaavat soluja ja niiden DNA:ta.
  • Kaurauute hoitaa auringolle altistunutta ihoa.
  • Koivunmahlauute stimuloi solujen muodostumista ja samanaikaisesti se uudistaa sekä suojaa ihoa.
  • Oliiviöljy suojelee ihoa vapaita radikaaleja vastaan, jolloin se estää solujen hapettumisen ja näin iho säilyttää sen luonnollisen kimmoisuuden ja täyteläisyyden.
  • Pseudoalteromonas Ferment Extract suojaa ihoa kylmää sekä kuivumista vastaan bioaktiivisen suojamekanisminsa ansiosta. Se aktivoi ihon uusiutumista ja parantaa ihon vaurioita.
  • Ruusunmarjaöljy sisältää A- ja C-vitamiineja, karotenoideja sekä omega-rasvahappoja. Karotenoidit korjaavat ja suojaavat ihoa. Ruusunmarjaöljy parantaa ihoa jatkuvasti ja tekee siitä kiinteän ja joustavan.

  Vapailta radikaaleilta suojaavia tehoaineita löydät seuraavista tuotteista: VALO, UNELMA, IHANA, SILKKI, SÄIHKE, LUMOUS

Luonnollisesti ikääntyvä iho / ihon ennenaikainen vanheneminen

 • Aloe vera sisältää polysakkarideja, jotka kiinteyttävät ihoa ja stimuloivat solujen uusiutumista. Näin se auttaa ihoa säilyttämään nuorekkuutensa. Aloe vera sisältää B-, C- ja E-vitamiineja.
 • Arganöljy sisältää tyydyttämättömiä rasvahappoja ja korkean pitoisuuden E-vitamiinia, joka suojaa soluja hapettumiselta, ja näin estää ihon ennenaikaista vanhenemista.
 • Sheavoi vähentää ihon juonteita silottavan ominaisuutensa ansiosta.
 • Tyrninsiemenöljy sisältää askorbiinihappoa, joka stimuloi kollageenin muodostumista ja näin suojelee ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta.
 • Kaurauute vähentää näkyviä ikääntymisen merkkejä kuten ihon hienoja juonteita.
 • Betaglukaani kiinteyttää ihoa ja vähentää siinä olevia juonteita. Betaglukaania saadaan kaurasta.
 • Hyaluronihappo täyttää kollagenisäikeiden välejä. Näin se silottaa ihon pinnan, jolloin näkyvät uurteet vähenevät.
 • Tyrniuute suojelee ja suojaa soluja sekä niiden DNA:ta. Se sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka stimuloi kollageenin muodostumista. Tyrniuute on erittäin antioksidanttipitoinen.
 • Pseudoalteromonas Ferment Extract on glykoproteiini, jota saadaan Psedoalteromonas Antarctica bakteerista. Tämä kyseinen tehoaine uudistaa ihoa stimuloimalla ja elvyttämällä solunmuodostusta. Se häivyttää juonteita ja tuo nuorekkuutta iholle tehostamalla iholle tärkeiden proteiinien tuotantoa stimuloimalla muun muassa fibroplastisolujen kasvua.

Tehoaineet löydät seuraavista tuotteista: SIEVÄ, KAUNIS, SÄIHKE, HELMI, LUMOUS, LEMPEÄ UNI, VALO, UNELMA, IHANA, PUMPULI, SILKKI

Ihon värierojen tasoittaminen

 • Rosmariiniuute on vaikutukseltaan antibakteerinen. Se supistaa ihohuokosia ja parantaa ihon verenkiertoa. Vilkastunut verenkierto tasoittaa ihon sävyä ja kiinteyttää ja virkistää ihoa.

Ihon sävyn tasoittamiseen tarvittavia tehoaineita löydät seuraavista tuotteista: PUMPULI, SILKKI

Tyrninsiemenöljy 3
Globe Hope Cosmetics

Tyrninsiemenöljy

Sheavoi 3
Globe Hope Cosmetics

Sheavoi

Ruusunterälehtiuute ja rose otto 3
Globe Hope Cosmetics

Ruusunterälehtiuute ja rose otto

Ruusunmarjaöljy 3
Globe Hope Cosmetics

Ruusunmarjaöljy

Ruiskukkaisuute 3
Globe Hope Cosmetics

Ruiskukkaisuute

Rosmariiniuute 3
Globe Hope Cosmetics

Rosmariiniuute

Puolukansiemenöljy 3
Globe Hope Cosmetics

Puolukansiemenöljy

Oliiviöljy 3
Globe Hope Cosmetics

Oliiviöljy

Mustaseljankukkauute 3
Globe Hope Cosmetics

Mustaseljankukkauute

Mustaherukansiemenöljy 3
Globe Hope Cosmetics

Mustaherukka

Manteliöljy 3
Globe Hope Cosmetics

Manteliöljy

Koivunmahlauute 3
Globe Hope Cosmetics

Koivunmahlauute

Kaurauute ja betaglukaani 3
Globe Hope Cosmetics

Kaurauute ja betaglukaani

Jojobaöljy ja helmet 3
Globe Hope Cosmetics

Jojobaöljy ja -helmet

Avokadoöljy 3
Globe Hope Cosmetics

Avokadoöljy

Auringonkukansiemenöljy 3
Globe Hope Cosmetics

Auringonkukansiemenöljy

Appelsiininkukkauute 3
Globe Hope Cosmetics

Appelsiininkukkauute

Aloe vera 3
Globe Hope Cosmetics

Aloe vera

Globe Hope Organic Beauty by Mia Höytö®

INCI-LISTAT

LEMPEÄ UNI

Valmistusaineet: Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Rosa Damascena Flower Oil*, Hippophae Rhamnoides Oil*, Ribes Nigrum Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil, Rosa Canina Seed Extract, Tocopherol, Parfum, Geraniol, Limonene, Linalool, Citronellol.

 

*Luomutuotettu raaka aine

 

100% tuotteen raaka-aineista on luonnollisista alkuperää

98% tuotteen raaka-aineista on luomutuotettuja

 

ECOCERT Greenlife on myöntänyt tuotteelle luonnonmukaisen ja luomutuotetun kosmetiikan ECOCERT -sertifikaatin. cosmetics.ecocert.com

LUMOUS

Valmistusaineet: Betula Pendula Sap*, Aqua, Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides, Fusel Wheat Bran/Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Glycerin, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Beta-Glucan, Maltodextrin, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Argania Spinosa Kernel Oil*, Citrus Aurantium Amara Flower Water*, Hippophae Rhamnoides Fruit Juice*, Castanea Sativa Flower Extract*, Ficus Carica Fruit Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Parfum, Geraniol, Limonene, Linalool, Potassium Sorbate, Citric Acid.

 

*Luomutuotettu raaka aine

 

100% tuotteen raaka-aineista on luonnollisista alkuperää

84% tuotteen raaka-aineista on luomutuotettuja

 

ECOCERT Greenlife on myöntänyt tuotteelle luonnonmukaisen ja luomutuotetun kosmetiikan ECOCERT -sertifikaatin. cosmetics.ecocert.com

SILKKI

Valmistusaineet: Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil*, Centaurea Cyanus Flower Water*, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter*, Cera Alba*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Hippophae Rhamnoides Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Avena Sativa Kernel Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Tocopherol, Citric Acid, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Parfum, Citral, Geraniol, Linalool, Citronellol, d-Limonene.

 

*Luomutuotettu raaka aine

 

99% tuotteen raaka-aineista on luonnollisista alkuperää

27% tuotteen raaka-aineista on luomutuotettuja

 

ECOCERT Greenlife on myöntänyt tuotteelle luonnonmukaisen ja luomutuotetun kosmetiikan ECOCERT -sertifikaatin. cosmetics.ecocert.com

PUMPULI

Valmistusaineet: Aqua, Citrus Aurantium Amara Flower Water*, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Cera Alba*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter*, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Hippophae Rhamnoides Oil*, Avena Sativa Kernel Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Tocopherol, Sodium Dehydroacetate, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum, Geraniol, Limonene, Linalool, Lactic Acid.

 

*Luomutuotettu raaka aine

 

99% tuotteen raaka-aineista on luonnollisista alkuperää

23% tuotteen raaka-aineista on luomutuotettuja

 

ECOCERT Greenlife on myöntänyt tuotteelle luonnonmukaisen ja luomutuotetun kosmetiikan ECOCERT -sertifikaatin. cosmetics.ecocert.com

UNELMA

Valmistusaineet: Aqua, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Persea Gratissima Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Cera Alba*, Centaurea Cyanus Flower Water*, Hippophae Rhamnoides Oil*, Ribes Nigrum Seed Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Avena Sativa Kernel Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Tocopherol, Citric Acid, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Parfum, Citral, Geraniol, Linalool, Citronellol, d-Limonene.

 

*Luomutuotettu raaka aine

 

99% tuotteen raaka-aineista on luonnollisista alkuperää

23% tuotteen raaka-aineista on luomutuotettuja

 

ECOCERT Greenlife on myöntänyt tuotteelle luonnonmukaisen ja luomutuotetun kosmetiikan ECOCERT -sertifikaatin. cosmetics.ecocert.com

IHANA

Valmistusaineet: Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil*, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Cera Alba*, Centaurea Cyanus Flower Water*, Hippophae Rhamnoides Oil*, Ribes Nigrum Seed Oil*, Avena Sativa Kernel Extract*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Tocopherol, Citric Acid, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Parfum, Citral, Geraniol, Linalool, Citronellol, d-Limonene.

 

*Luomutuotettu raaka aine

 

99% tuotteen raaka-aineista on luonnollisista alkuperää

20% tuotteen raaka-aineista on luomutuotettuja

 

ECOCERT Greenlife on myöntänyt tuotteelle luonnonmukaisen ja luomutuotetun kosmetiikan ECOCERT -sertifikaatin. cosmetics.ecocert.com

VALO

Valmistusaineet: Aqua, Centaurea Cyanus Flower Water*, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Sambucus Nigra Flower Extract*, Butyrospermum Parkii Butter*, Cera Alba*, Hippophae Rhamnoides Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Avena Sativa Kernel Extract*, Tocopherol, Citric Acid, Xanthan Gum, Sodium Dehydroacetate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Potassium Sorbate.

 

*Luomutuotettu raaka aine

 

99% tuotteen raaka-aineista on luonnollisista alkuperää

23% tuotteen raaka-aineista on luomutuotettuja

 

ECOCERT Greenlife on myöntänyt tuotteelle luonnonmukaisen ja luomutuotetun kosmetiikan ECOCERT -sertifikaatin. cosmetics.ecocert.com

HELMI

Valmistusaineet: Aqua, Bentonite, Glycerin, Ricinus Communis Seed Oil*, Betula Pendula Sap*, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Jojoba Wax, Butyrospermum Parkii Butter*, Cetyl Alcohol, Parfum, Citral, Citronellol, Geraniol, Linalool, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Cetearyl Glucoside, Salicylic Acid, Beta-Glucan, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil, Rosa Canina Seed Extract, Hippophae Rhamnoides Oil*, Ribes Nigrum Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Lactic Acid, Xanthan Gum, Coco-Glucoside, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Maltodextrin, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide.

 

*Luomutuotettu raaka aine

 

99% tuotteen raaka-aineista on luonnollisista alkuperää

20% tuotteen raaka-aineista on luomutuotettuja

 

ECOCERT Greenlife on myöntänyt tuotteelle luonnonmukaisen ja luomutuotetun kosmetiikan ECOCERT -sertifikaatin. cosmetics.ecocert.com

SÄIHKE

Valmistusaineet: Aqua, Betula Pendula Sap*, Citrus Aurantium Amara Flower Water*, Rosa Damascena Flower Water*, Centaurea Cyanus Flower Water*, Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides, Fusel Wheat Bran/Polyglyceryl-5 Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Glycerin, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Beta-Glucan, Maltodextrin, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Hippophae Rhamnoides Fruit Juice*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Geraniol, Limonene, Linalool, Citric Acid.

 

*Luomutuotettu raaka aine

 

99% tuotteen raaka-aineista on luonnollisista alkuperää

14% tuotteen raaka-aineista on luomutuotettuja

 

ECOCERT Greenlife on myöntänyt tuotteelle luonnonmukaisen ja luomutuotetun kosmetiikan ECOCERT -sertifikaatin. cosmetics.ecocert.com

SIEVÄ

Valmistusaineet: Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Ricinus Communis Seed Oil*, Decyl Glucoside, Hippophae Rhamnoides Oil*, Rosa Canina Seed Extract, Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil, Ribes Nigrum Seed Oil, Coco-Glucoside, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Lactic Acid, Cetearyl Glucoside, Xanthan Gum, Tocopherol, Sodium Dehydroacetate, Sodium Benzoate, Parfum, Citronellol, Geraniol, Linalool

 

*Luomutuotettu raaka aine

 

99% tuotteen raaka-aineista on luonnollisista alkuperää

27% tuotteen raaka-aineista on luomutuotettuja

 

ECOCERT Greenlife on myöntänyt tuotteelle luonnonmukaisen ja luomutuotetun kosmetiikan ECOCERT -sertifikaatin. cosmetics.ecocert.com

KAUNIS

Valmistusaineet: Aqua, Centaurea Cyanus Flower Water*, Decyl Glucoside, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Glycerin, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Geraniol, Linalool, d-Limonene.

 

*Luomutuotettu raaka aine

 

99% tuotteen raaka-aineista on luonnollisista alkuperää

13% tuotteen raaka-aineista on luomutuotettuja

 

ECOCERT Greenlife on myöntänyt tuotteelle luonnonmukaisen ja luomutuotetun kosmetiikan ECOCERT -sertifikaatin. cosmetics.ecocert.com