Title Image

Käyttäjäkokemukset Detria Arbutin

Kasvovoide on ihana: punaisuus tippui asteikolla 5 kahteen. Mahtavaa!
Janne, 49
Käsivoide samettinen, pehmeä ja imeytyy hyvin ihoon.
Silja, 61
Ihon väri kirkastui ja iho pehmeni. Kasvojen iho vahvistui. Vaikutus säilyy. Käsien iho silottui ja on hyvinvoiva ja vahvempi. Ihanan kätevä pakkaus, väri miellytti silmää. Koostumus oli pehmeästi levittyvä, tuoksu ihanan mieto. Ei jättänyt rasvaisen tuntuiseksi, vaan pehmeäksi ja kosteutetuksi. Kiitos että sain olla mukana: nämä olivat loistavia tuotteita(Kirkastava 24h Kasvovoide ja Käsivoide).
Tanja, 43
Kasvojen ihon väri kirkastui, punoitus väheni ja käsivoide pehmensi nopeasti käsien ihon ja kynsinauhat. Kasvo- ja käsivoide ovat koostumukseltaan helposti levittyviä ja pumppupullosta kätevästi ja hygieenisesti annosteltavia. Tuoksu on mieto ja miellyttävä.
Pirjo, 66
Mahtava tuote! Ainoa silmänympärysvoide mikä toimii minulle ja herkälle iholleni. Raikastaa ja kirkastaa ihon upeasti! Suosittelen suuresti.
Mila
Puhdistusmaito oli miellyttävän tuntuinen, myös koostumus hyvä, puhdisti hyvin, eikä kuivattanut.
Marjo, 52
Vitamiiniseerumi suosikki. Todella riittoisa, hyvin levittyvä ja ihana tuoksu! Iho saa tästä hehkun!
Tiia, 33
Kuorintanaamio teki ihosta sileän ja pehmeän.
Eila, 69
Kasvoveden koostumus oli todella miellyttävä, ja vaahto oli helppo levittää kasvoille käsin.
Suvi, 45
Paras yövoide atooppiselle iholleni ympäri vuoden. Talvisin myös päivävoiteena lapin ankarassa ilmastossa. En vaihtaisi toiseen!
Hanna
Tämä seerumi on ehdottoman hyvä, antaa tasaisen rusketuksen ja iho tuntuu sileämmältä ja pehmeältä. Olen käyttänyt tätä jo monta vuotta.
Anitta
Olen käyttänyt jo vuoden tätä ihanaa hajusteetonta päivävoidetta. Pahasti joskus punoittava ruusufinni iho on tästä voiteesta tykännyt. Ei ärsytä herkkää ohutta ihoa mitenkään eikä patteja ole tullut ainuttakaan. Suojaa talvellakin ihoa hyvin täyteläisen koostumuksen vuoksi. Rauhoittanut rajuja ihon lehahteluja jotka todella jo henkisestikin raskaita.
Päivikki
Tilasin koko sarjan muutama kuukausi sitten. Olen käyttänyt tätä päivävoidetta, yövoidetta, seerumia ja silmänympärysgeeliä useiden kuukausien ajan. Riittoisa, hyvin siedetty (olen erittäin herkkäihoinen) miellyttävä käyttää ja vielä kaiken lisäksi kotimainen. Suosittelen lämpimästi.
Marjaana
Paras yövoide, jota olen koskaan käyttänyt! Ihanan kosteuttava! Ei ärsytä kuivaa, atoopikkoihoa, vaan tekee ihosta pehmeän ja kosteutetun. Vaikka voide on paksua, ei tunnu "kelmulta" vaan imeytyy nopeasti. Taatusti ostan uudelleen!
Emilia
Käytin seerumia koko kesän ajan; tasainen rusketus, maksaläiskät vaalenivat, ihon väri tasoittui. Riittoisa.
Eija
Käytän Arbutin-seerumia keväästä pitkälle syksyyn päivittäin, koska olen huomannut, että se vähentää pigmenttiläiskien muodostumista kasvoille kun vietän paljon aikaa merellä auringon armoilla. Kevyt seerumi imeytyy saman tien, eikä rasvoita rasvaisuuteen taipuvaista ihoani.
(ei nimeä)
Silmänympärysihoni oli ärtynyt kuukausia ja testasin tuotteita tuotteiden perään. Tämä silmänympärysgeeli viimein auttoi ja nyt iho ollut paljon parempana. Kiitos hyvästä tuotteesta!
Atoopikko
Vaikka kaikki tuotteet olivatkin hyviä niin pidin erityisesti vitamiiniseerumista ja kuorintanaamiosta. Vitamiiniseerumi imeytyi hyvin ja kosteutti ihoa tehokkaasti. Se myös kirkasti ihoa hetkessä! Ja sopii hyvin myös meikin alle. Kuorintanaamio oli miellyttävä levittää ja se jätti ihanan pehmeän ja kosteutetun tunteen kasvoille. Myös puolisoni tykästyi kuorintanaamioon ja aikoi jatkaa tuotteen käyttöä!
Piia, 29
Kaikki testituotteet olivat sopivia holleni (Kuorintanaamio, Vitamiiniseerumi, Puhdistusmaito, Kasvovesi). Kuorintanaamio yksi suosikkini oli tehokas,mutta hellävarainen. Vitamiiniseerumi oli aivan ihastuttavan tuoksuinen. Se oli myös hyvin kosteuttava eikä kosteusvoidetta ollut välttämätöntä lisätä. Ja sopii myös meikkivoiteen alle.
Outi, 54
Hei! Haluaisin kiittää sydämeni pohjasta teitä loistavasta tuotteesta: arbutin seerumi jota olenkin jo "vuosia" ostellut. Käytän myös päivä jä yövoiteita säännöllisesti. Lääketieteen puolelta ei apuja löytynyt iho ongelmaani mutta detria pelasti ja toi itsetunnon ja varmuuden takaisin. On ollut ilo ja kunnia suositella näitä huipputuotteita myös tuttaville ja tuntemattomille. Esim. isoäitini käyttää teidän tuotteita suosituksestani 🙂 Myös miehen iho tarvitsee ravinteita ja hoitoa ja näin herkkä/ couperoottisen ihon omistavana en luovu tuotteistanne. Seeruminne on tuote nro1! Kiitos koko Detrian väelle!
Mies-79
Aivan ihania tuotteita ja todella ainakin minun kohdalla on tuote ollut sitä mitä lupaa. Noin vuosi sitten kerroin Terveys-Hymyssä että n. 80% couperosasta on lähes hävinnyt ja nyt vuoden kuluttua voin kiitollisena todeta että 95% on hävinnyt tai vaalentunut lähes olemattomiin, siis minulla nämä tuotteet toimivat. Ihana tuote jonka ansiosta voin katsoa meikittömänä peiliin ja todeta että tuote on mitä lupaa ja josta sain loppuelämä ”ystävän”.
Pirjo
Ostin tässä muutama kuukausi sitten apteekista Arbutin seerumia couperosa ihoni hoitoon. Koska suorastaan rakastan saunomista ja ulkoiltuakin tulee tuulisillakin ilmoilla, olen ns. punaposkinen ja leukainen nainen. Edes meikkivoiteet eivät peittäneet katkenneita verisuonia poskipäistä, nenän varresta ja leuasta. Nyt muutama viikko sitten aloin käyttämään seerumia säännöllisesti ja ihme on tapahtunut lähes kaikki ihon läpi loistavat verisuonet ovat häipyneet tai ainakin haihtuneet lähestulkoon näkymättömiksi. Olen ollut hyvinkin skeptinen joidenkin asioiden suhteen mutta voin liputtaa todellakin tämän aineen puolesta, kiitos teille.
Pirjo
Couperosan oireet ovat hellittäneet, leukapielen maksaläiskät ovat selvästi pienentyneet ja poskista ne ovat kokonaan hävinneet. Mikä parasta, koko aikana ei ole ilmaantunut yhtä ainoaa finniä. – Ilman muuta näistä arbutiinivoiteista on ollut selvää apua!
Amy
Arbutin oli erinomainen tuote! Tuote oli miellyttävä käyttää, pari tippaa pipetillä kämmenelle ja voide kasvoille. Voide teki ihon erittäin napakaksi – kuin kiinteyttäisi kasvoja. Väri kasvoissa tasoittui ja tuote piti kasvot erinomaisessa kunnossa kesän kuumissa säissä ja runsaassa vedessä lotraamisessa. Aurinko rusketti kasvot tasaisesti. Upea tuote – käytän varmasti jatkossakin!
JANE
2 viikkoa tuntuviin tuloksiin! Noin viikon päästä iho oli huomattavasti kosteampi ja kimmoisampi. Missään vaiheessa ei ollut kiristystä, kuumotusta eikä kutinaa. Ihon väri parani n. 2 viikon päästä. Oli huomattavasti tasaisempi. Ei punottanut poskissa, eikä edes ilman vaihteluissa. Eli lopputulos: tosi hyvä voide ja suosittelen muillekin.
STUDIO55 TESTAAJA