Title Image

Käyttäjäkokemukset Detria Arbutin

Kaikki testituotteet olivat sopivia holleni (Kuorintanaamio, Vitamiiniseerumi, Puhdistusmaito, Kasvovesi). Kuorintanaamio yksi suosikkini oli tehokas,mutta hellävarainen. Vitamiiniseerumi oli aivan ihastuttavan tuoksuinen. Se oli myös hyvin kosteuttava eikä kosteusvoidetta ollut välttämätöntä lisätä. Ja sopii myös meikkivoiteen alle.
Outi, 54
Hei! Haluaisin kiittää sydämeni pohjasta teitä loistavasta tuotteesta: arbutin seerumi jota olenkin jo "vuosia" ostellut. Käytän myös päivä jä yövoiteita säännöllisesti. Lääketieteen puolelta ei apuja löytynyt iho ongelmaani mutta detria pelasti ja toi itsetunnon ja varmuuden takaisin. On ollut ilo ja kunnia suositella näitä huipputuotteita myös tuttaville ja tuntemattomille. Esim. isoäitini käyttää teidän tuotteita suosituksestani 🙂 Myös miehen iho tarvitsee ravinteita ja hoitoa ja näin herkkä/ couperoottisen ihon omistavana en luovu tuotteistanne. Seeruminne on tuote nro1! Kiitos koko Detrian väelle!
Mies-79
Aivan ihania tuotteita ja todella ainakin minun kohdalla on tuote ollut sitä mitä lupaa. Noin vuosi sitten kerroin Terveys-Hymyssä että n. 80% couperosasta on lähes hävinnyt ja nyt vuoden kuluttua voin kiitollisena todeta että 95% on hävinnyt tai vaalentunut lähes olemattomiin, siis minulla nämä tuotteet toimivat. Ihana tuote jonka ansiosta voin katsoa meikittömänä peiliin ja todeta että tuote on mitä lupaa ja josta sain loppuelämä ”ystävän”.
Pirjo
– Arbutiini on vaalentanut couperosaa enkä enää saunan jälkeen heloita tumanpunaisena yhtä pitkään kuin ennen. Nyt posket tasoittuvat aika nopsaan, kun laitan arbutiinia. Käytän sitä edelleen aamuin illoin puhtaalle iholle.
Pirjo Hakola
Olen ikäni puolesta siirtynyt Detrian Arctic Arbutin -tuotteisiin ja ne on uskomattoman tehokaat ja hoitavat ihoani, mutta pakuri-arbutin yhdistelmän vuoksi tuotteet myös ehkäisee ihoani ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Olen 100% varma siitä että ellen olisi käyttänyt Detrian Arbutin tuotteita ei ihoni olisi tänäpäivänä niin hyvässä kunnossa! Suosittelen lämpimästi!
Sirpa Kuokkanen (kosmetologi)
Detria Arbutin -sarjaan kuuluu neljä valmistetta, joita kaikkia Maila käyttää. – Päivävoidetta, seerumia ja silmänympärysvoidetta, mutta juuri tällä hetkellä minulla ei ole yövoidetta. Kaikki ne ovat aivan erinomaisia. Kaikkein eniten pidän päivävoiteesta ja seerumista, enkä ilman niitä tule toimeen. Niiden avulla couperosa pysyy aisoissa. Käytän tätä tuotesarjaa ihan päivittäin.
Maila Saukkokoski
Ostin tässä muutama kuukausi sitten apteekista Arbutin seerumia couperosa ihoni hoitoon. Koska suorastaan rakastan saunomista ja ulkoiltuakin tulee tuulisillakin ilmoilla, olen ns. punaposkinen ja leukainen nainen. Edes meikkivoitee eivät peittäneet katkenneita verisuonia poskipäistä, nenän varresta ja leuasta. Nyt muutama viikko sitten aloin käyttämään seerumia säännöllisesti ja ihme on tapahtunut lähes kaikki ihon läpi loistavat verisuonet ovat häipyneet tai ainakin haihtuneet lähestulkoon näkymättömiksi. Olen ollut hyvinkin skeptinen joidenkin asioiden suhteen mutta voin liputtaa todellakin tämän aineen puolesta, kiitos teille.
Pirjo
Anja Soininen sai tyttäriltään äitienpäivälahjaksi Detria Arbutinia kymmenkunta vuotta sitten. Anja ihmetteleekin, kuinka hän on aiemmin tullut ilman sitä edes toimeen. – Enää ei ole poskissa punoitusta, kunhan laitan sitä aamuin illoin puhtaalle iholle. Se vie punoituksen pois ja iho on muutenkin aivan ihana. Mitään sen kummempaa käyttöniksiä minulla ei ole, kannattaa toimia vain ihan ohjeitten mukaan.
Anja Soininen
Miia on saanut sukuperintönä helposti palavan ja herkän ihon, kasvoihin alkoi tulla myös couperosaa. Hän yritti saada sitä peittoon konstilla jos toisella. Mutta sitten Miia alkoi kokeilla arbutiinia, ja se on auttanut häntä valtavasti. – Sen avulla olen saanut couperosan kuriin. Käytän nykyään kaikkia neljää Detrian arbutiinituotesarjaan kuuluvaa valmistetta: seerumia, päivä- ja yövoidetta sekä silmänympärysvoidetta. Tunnen saavani entistä paremmin apua, kun käytän niitä kaikkia säännöllisesti. – Nyt erityisesti seerumin ansiosta minun ei tarvitse enää käyttää hirveitä pakkeleita vaan pystyn meikkaamaan luonnollisesti. Muutenkin ihon sietokyky on parempi kuin ennen. Arbutiini on antanut minulle runsaasti uutta toivoa. – Myös sisareni on saanut arbutiinista apua omiin iho-ongelmiinsa, vaikka hänellä on aivan erityyppinen iho kuin minulla.
Miia
Couperosan oireet ovat hellittäneet, leukapielen maksaläiskät ovat selvästi pienentyneet ja poskista ne ovat kokonaan hävinneet. Mikä parasta, koko aikana ei ole ilmaantunut yhtä ainoaa finniä. – Ilman muuta näistä arbutiinivoiteista on ollut selvää apua!
Amy
Arbutin oli erinomainen tuote! Arbutin oli erinomainen tuote ! Tuote oli miellyttävä käyttää , pari tippaa pipetillä kämmenelle ja voide kasvoille . voide teki ihon erittäin napakaksi – kuin kiinteyttäisi kasvoja. Väri kasvoissa tasoittui ja tuote piti kasvot erinomaisessa kunnossa kesän kuumissa säissä ja runsaassa vedessä lotraamisessa. Aurinko rusketti kasvot tasaisesti. Upea tuote – käytän varmasti jatkossakin!
JANE
2 viikkoa tuntuviin tuloksiin! Noin viikon päästä iho oli huomattavasti kosteampi ja kimmoisampi. Missään vaiheessa ei ollut kiristystä, kuumotusta eikä kutinaa. Ihon väri parani n. 2 viikon päästä. Oli huomattavasti tasaisempi. Ei punottanut poskissa, eikä edes ilman vaihteluissa. Eli lopputulos: tosi hyvä voide ja suosittelen muillekin.
STUDIO55 TESTAAJA
Arbutiini auttaa couperosaan ja maksaläiskiin. Kaisa Haapanen on saanut kasvojen kiusalliset couperosa-ongelmat ja maksaläiskät selvästi himmenemään kotimaisen Detria Arbutin -hoitosarjan ansiosta. – Tuotteet vaalentavat hankalia kohtia. Olen tosi tyytyväinen myös siihen, että tuotesarja on hyvin riittoisa.
Kaisa Haapanen
Ritva on tyytyväinen arbutiiniin. Ritva Viuhko-Tuomi ehti kärsiä poskiensa couperosaihosta vuosikaudet, ennen kuin hän tutustui kotimaiseen arbutiinivalmisteeseen. Sen jälkeen hän on käyttänyt sitä päivittäin. – Löysin Detrian Arbutiinin varmaan jo kymmenen vuotta sitten ja siitä on ollut couperosaan todella suurta apua. Olen siihen oikein tyytyväinen. Se rauhoittaa ja vahvistaa poskien ihoa. Ihoni on muutenkin hyvin ohut ja herkkä.
Ritva Viuhko-Tuomi
Inarin atopia helpottui arbutiinilla. Jonna Wallin, 21, on kahden pienen tytön äiti. Esikoistyttö Inari on kärsinyt pahoista atopian oireista jo kaksikuukautisesta asti. – Olemme kokeilleet ainakin kymmentä eri rasvaa ja voidetta, mutta vasta Detria Arbutin Yövoide oli sellainen, joka tehoaa, Jonna kertoo. Inarin iho muuttui paremmaksi jo viikossa. Siitä tuli pehmeä ja sileä. Kaikki ruvet paranivat ja kutinakin katosi.
Jonna Wallin