Title Image

Käyttäjäkokemukset Relaxant

Suosittelen käyttöä kaikille joilla on lihaskipuja, lihaskramppeja, suonenvetoa tai lihasjäykkyyttä, sillä magnesium sport voiteesta on kyllä apua niiden poistamisessa.
testiryhmäläinen
Relaxant helpottaa lihasjännitystä ja kipua. Miellyttävä tuoksu!
Mari
Olen käyttänyt relaxant jalkavoidetta jo muutaman vuoden ajan. Auttaa kylmiin jalkoihini. Ennen aina varpaani palelivat, mutta nyt ei enää. Suonikohjukin lakkasi kutisemasta ja pehmeni. Pidän tuotteesta ja aion sitä myös jatkossa käyttää.
marjo
Minun lihakseni kipeytyvät usein kuntosalitreenin jälkeen. Mielestäni Relaxant magnesium sport nopeuttaa palautumista.
Anneli
Väsynyt ja kipeä alaselkä rauhoittui heti magnesium sport -voiteen levittämisen jälkeen. Erittäin hyvän tuntuinen!
S.P
Olemme käyttäneet pihkasalvaa mm. hyttystenpuremiin. Lievittää hyvin kutinaa.
Maikki
Relaxant jalkavoide auttoi selvästi jalkojen pakotukseen ja paleluun. Minulla on fibromyalgia ja nyt selvästi auttoi siihenkin särkyyn. Jalkapohjien kovettumat pehmenivät ja nilkoissa olevat pinenen pienet ns. laskimotukokset vaalenivat. Suosittelen!
Jaana, 65
Relaxant jalkavoide jää seisomatyöläisen pysyväksi kaveriksi!
Heidi, 42
(Relaxant Jalkavoide) Yölliset "levottomat jalat" loppui eikä herätä enää. Jalat eivät ole niin kylmän aratkaan enää, selviän ilman villasukkia.
Katja, 48
Tyttärelleni 5v puhkesi järkyttävä atooppinen ekseema keväällä koko vartalolle ristiallergioiden seurauksena (siitepölyt ja tietyt ruoka-aineet). Kokeilimme lääkärin määräämät vahvat kortisonikuurit ja sen jälkeen pitkään miedommilla kortisoneilla eikä mitään apua. Otimme käyttöön kesällä tämän öljyn ja yhdessä sheavoiteen kanssa saimme ihon kuntoon! Tämä auttoi pitämän ihon puhtaana, märkärupi ei uusiutunut, eikä tämä kirvellyt niinkuin monet apteekin voiteet tekivät. Pihkaöljy lievitti kutinaa ja auttoi todella nopeasti ihoa uusiutumaan. Suosittelen kaikille ja ihan mihin tahansa ihovaivoihin, päästä varpaisiin.
Jonna
Relaxant pihkasalva nopeuttaa selvästi haavojen parantumista ja tehoaa myös atopialäiskiin
Sanna
Relaxant on auttanut moneen lihasjumiin koko perheellä. Parasta siinä on että se ei sisällä lääkeaineita vaan luonnon omia raaka-aineita ja sitä voi laittaa useastikin päivässä. Sitä on suositeltu kaikille tutuille, jotka ovat hartiasärkyä valittaneet ja hyvin on auttanut myös heitä. Ilman Relaxantia ei tulla enää toimeen. Suosittelen lämpimästi!
Lihaksetkunnossa
Äkäiset suonenvedot ovat vuosien ajan vaivanneet minua. Ne ovat kuin herääminen painajaiseen ja alkaa sen hemmetinmoinen hyppiminen ja lihasten hierominen, omituisissa asennoissa koipien venyttäminen, mitä vain päästäni keksinkään aina kulloisessakin tilanteessa. Relaxant Magnesium on hillinnyt suonenvetoja ja voisinpa sanoa, että ne eivät välttämättä enää ole niin tymäköitä kuin pahimmillaan monina perättäisinä öinä. Relaxant on auttanut hillitsemään yöllisiä suonenvetopainajaisia ja bonuksena päälle on koipien alkanut näyttää ihan ihmisen iholta ja niin pehmeältä.
Kramppikoipi
Aivan loistava tuote (Relaxant Jalkavoide). Hoitajana jalkojen päällä työvuorot ja iltaisin pakottaa, nyt levollinen olo jaloissa ja särky hävisi.
Mirva, 52
Olen käyttänyt tätä (Relaxant Magnesium Sport) säännöllisesti ja suonenvedot on selvästi vähentyneet ja nyt useampana päivänä hieronut ystäväni hartioita samalla tuotteella. Kertoo sen tuntuvan erittäin hyvältä ja hieronta auttaneen paremmin kuin ilman tätä.
Tia
Loistotuote! Liikun paljon joten tätä (Relaxant Magnesium Sport) tulee käytettyä joka ilta. Toimii hyvin ja nukun paremmin - aamulla lihakset eivät ole kipeänä. Lämmin suositus paljon liikkuville ja suonenvedoista kärsiville!
Gauri
Olen todella tyytyväinen jalkavoiteeseen. Se helpotti varpaiden ja päkiöiden reumasta johtuvaa leposärkyä ja pehmensi kovettumia. Myös levottomat jalat loppuivat. Tuote jää minulle päivittäiseen käyttöön.
Heidi, 48
Relaxant Jalkavoide on nopeasti imeytyvää, ei tahraa / tahmeaa. Jalkojen palelu loppui nopeasti aloitettuani voiteen käytön. Jalkojen iho pehmeni muutaman käyttökerran jälkeen. Aivan ihana tuote.
Sirkku, 46
Relaxant Lihastenrentouttaja on aivan mahtava tuote. Olen saanut siitä avun joka öisiin, jopa 4-7 kertaa herättäviin, aivan kamaliin jalkakramppeihin. Hieron jo ennen nukkumaan menoa jalat Relaxantilla ja lisään vielä mahdollisesti yöllä herätessäni. Kaiken maailman magnesiumit on kokeiltu, mutta tämä on ainut, josta olen saanut todellisen avun. En tulisi toimeen ilman Relaxant Lihastenrentouttajaa.
Terttu
Tuotteessa on kipuja poistava ja rentouttava sekä aineenvaihduntaa lisäävä elementti, joka on hieronnassa hyvä. Tuotteet ovat hajusteettomia ja niiden tuoksu on miellyttävä. Kaiken lisäksi ne tekevät käsilleni hyvää.
Petri Geselle (hieroja)
Jos luokseni tulee ihminen, joka on oikein kunnolla jumissa ja lihakset ovat todella kipeät, olen hieronut hänet suoraan Relaxantilla ja olen saanut ilokseni kuulla, että hän on voinut hieronnan jälkeen mainiosti eikä ole tuntenut arkuutta samalla tavalla kuin usein käy hieronnan jälkeen, varsinkin jos henkilö ei ole käynyt hierojalla pitkään aikaan. Lihasten pinta-arkuus on silloin enempi sääntö kuin poikkeus. Olen saanut Relaxantilla hieromisesta vain positiivista palautetta.
Jaana Tapiainen (hieroja)
Onneksi löysin muutama vuosi sitten erään tuttavan neuvosta Detrian Relaxant-jalkavoiteen, jota olen käyttänyt paljon ja johon olen oikein tyytyväinen. Olen oikein tykästynyt tähän tuotteeseen. Nyt saan nukkua yöni rauhassa eikä jalkoja palele yhtään.
Nasti
Minulta on jalat leikattu 3 kertaa ja Relaxant Jalkavoide selvästi vaikutti jalkoihin. Suurin helpotus oli, kun illalla voitelin jalat, niin nukuin paremmin kun ei kipu ollut niin kova ja jalat rentoutuivat ja rauhoittuivat. Kiitos!
Irmeli