Käyttäjäkokemukset

Detria Arbutin®

Tuotesarja

”Olen käyttänyt tätä päivävoidetta, yövoidetta, seerumia ja silmänympärysgeeliä useiden kuukausien ajan. Riittoisa, hyvin siedetty (olen erittäin herkkäihoinen) miellyttävä käyttää ja vielä kaiken lisäksi kotimainen. Suosittelen lämpimästi.”

Seerumi

”Käytän Arbutin-seerumia keväästä pitkälle syksyyn päivittäin, koska olen huomannut, että se vähentää pigmenttiläiskien muodostumista kasvoille, kun vietän paljon aikaa merellä auringon armoilla. Kevyt seerumi imeytyy saman tien, eikä rasvoita rasvaisuuteen taipuvaista ihoani.”

Päivä- ja Yövoide

”Couperosan oireet ovat hellittäneet, leukapielen maksaläiskät ovat selvästi pienentyneet ja poskista ne ovat kokonaan hävinneet. Mikä parasta, koko aikana ei ole ilmaantunut yhtä ainoaa finniä. – Ilman muuta näistä arbutiinivoiteista on ollut selvää apua!”

Detria Relaxant®

Jalkavoide

”Olen käyttänyt relaxant jalkavoidetta jo muutaman vuoden ajan. Auttaa kylmiin jalkoihini. Ennen aina varpaani palelivat, mutta nyt ei enää. Suonikohjukin lakkasi kutisemasta ja pehmeni. Pidän tuotteesta ja aion sitä myös jatkossa käyttää.”

Lihastenrentouttaja

Relaxant on auttanut moneen lihasjumiin koko perheellä. Parasta siinä on että se ei sisällä lääkeaineita vaan luonnon omia raaka-aineita ja sitä voi laittaa useastikin päivässä. Sitä on suositeltu kaikille tutuille, jotka ovat hartiasärkyä valittaneet ja hyvin on auttanut myös heitä. Ilman Relaxantia ei tulla enää toimeen. Suosittelen lämpimästi!

Pihkasalva

”Relaxant pihkasalva nopeuttaa selvästi haavojen parantumista ja tehoaa myös atopialäiskiin.”