Detria Arbutin®
käyttäjäkokemukset

Detria Arbutin® Seerumi

Käytän Arbutin-seerumia keväästä pitkälle syksyyn päivittäin, koska olen huomannut, että se vähentää pigmenttiläiskien muodostumista kasvoille, kun vietän paljon aikaa merellä auringon armoilla. Kevyt seerumi imeytyy saman tien, eikä rasvoita rasvaisuuteen taipuvaista ihoani.
(ei nimeä)
Arbutin oli erinomainen tuote! Tuote oli miellyttävä käyttää, pari tippaa pipetillä kämmenelle ja voide kasvoille. Voide teki ihon erittäin napakaksi – kuin kiinteyttäisi kasvoja. Väri kasvoissa tasoittui ja tuote piti kasvot erinomaisessa kunnossa kesän kuumissa säissä ja runsaassa vedessä lotraamisessa. Aurinko rusketti kasvot tasaisesti. Upea tuote – käytän varmasti jatkossakin!
JANE
Ostin tässä muutama kuukausi sitten apteekista Arbutin seerumia couperosa ihoni hoitoon. Koska suorastaan rakastan saunomista ja ulkoiltuakin tulee tuulisillakin ilmoilla, olen ns. punaposkinen ja leukainen nainen. Edes meikkivoiteet eivät peittäneet katkenneita verisuonia poskipäistä, nenän varresta ja leuasta. Nyt muutama viikko sitten aloin käyttämään seerumia säännöllisesti ja ihme on tapahtunut lähes kaikki ihon läpi loistavat verisuonet ovat häipyneet tai ainakin haihtuneet lähestulkoon näkymättömiksi. Olen ollut hyvinkin skeptinen joidenkin asioiden suhteen mutta voin liputtaa todellakin tämän aineen puolesta, kiitos teille.
Pirjo
Käytin seerumia koko kesän ajan; tasainen rusketus, maksaläiskät vaalenivat, ihon väri tasoittui. Riittoisa.
Eija
Tämä seerumi on ehdottoman hyvä, antaa tasaisen rusketuksen ja iho tuntuu sileämmältä ja pehmeältä. Olen käyttänyt tätä jo monta vuotta.
JANE

Detria Arbutin® Couperosa Yö- ja Päivävoide

Couperosan oireet ovat hellittäneet, leukapielen maksaläiskät ovat selvästi pienentyneet ja poskista ne ovat kokonaan hävinneet. Mikä parasta, koko aikana ei ole ilmaantunut yhtä ainoaa finniä. – Ilman muuta näistä arbutiinivoiteista on ollut selvää apua!
Amy
Paras yövoide atooppiselle iholleni ympäri vuoden. Talvisin myös päivävoiteena Lapin ankarassa ilmastossa. En vaihtaisi toiseen!
Hanna
2 viikkoa tuntuviin tuloksiin! Noin viikon päästä iho oli huomattavasti kosteampi ja kimmoisampi. Missään vaiheessa ei ollut kiristystä, kuumotusta eikä kutinaa. Ihon väri parani n. 2 viikon päästä. Oli huomattavasti tasaisempi. Ei punottanut poskissa, eikä edes ilman vaihteluissa. Eli lopputulos: tosi hyvä voide ja suosittelen muillekin.
Studio55 testaaja
Olen käyttänyt jo vuoden tätä ihanaa hajusteetonta päivävoidetta. Pahasti joskus punoittava ruusufinni iho on tästä voiteesta tykännyt. Ei ärsytä herkkää ohutta ihoa mitenkään eikä patteja ole tullut ainuttakaan. Suojaa talvellakin ihoa hyvin täyteläisen koostumuksen vuoksi. Rauhoittanut rajuja ihon lehahteluja jotka todella jo henkisestikin raskaita.
Päivikki
Paras yövoide, jota olen koskaan käyttänyt! Ihanan kosteuttava! Ei ärsytä kuivaa, atoopikkoihoa, vaan tekee ihosta pehmeän ja kosteutetun. Vaikka voide on paksua, ei tunnu ”kelmulta” vaan imeytyy nopeasti. Taatusti ostan uudelleen!
Emilia

Detria Arbutin® Couperosa Silmänympärysgeeli

Silmänympärysihoni oli ärtynyt kuukausia ja testasin tuotteita tuotteiden perään. Tämä silmänympärysgeeli viimein auttoi ja nyt iho ollut paljon parempana. Kiitos hyvästä tuotteesta!
Atoopikko
Mahtava tuote! Ainoa silmänympärysvoide mikä toimii minulle ja herkälle iholleni. Raikastaa ja kirkastaa ihon upeasti! Suosittelen suuresti.
Mila

Detria Arbutin® Tuotesarja

Olen käyttänyt tätä päivävoidetta, yövoidetta, seerumia ja silmänympärysgeeliä useiden kuukausien ajan. Riittoisa, hyvin siedetty (olen erittäin herkkäihoinen) miellyttävä käyttää ja vielä kaiken lisäksi kotimainen. Suosittelen lämpimästi.
Marjaana
Aivan ihania tuotteita ja todella ainakin minun kohdalla on tuote ollut sitä mitä lupaa. Noin vuosi sitten kerroin Terveys-Hymyssä että n. 80% couperosasta on lähes hävinnyt ja nyt vuoden kuluttua voin kiitollisena todeta että 95% on hävinnyt tai vaalentunut lähes olemattomiin, siis minulla nämä tuotteet toimivat. Ihana tuote jonka ansiosta voin katsoa meikittömänä peiliin ja todeta että tuote on mitä lupaa ja josta sain loppuelämä ”ystävän”.
Pirjo

Detria Arbutin® Vitamiiniseerumi

Kaikki testituotteet olivat sopivia iholleni. Vitamiiniseerumi oli aivan ihastuttavan tuoksuinen. Se oli myös hyvin kosteuttava eikä kosteusvoidetta ollut välttämätöntä lisätä. Ja sopii myös meikkivoiteen alle.
Outi
Vaikka kaikki tuotteet olivatkin hyviä niin pidin erityisesti vitamiiniseerumista ja kuorintanaamiosta. Vitamiiniseerumi imeytyi hyvin ja kosteutti ihoa tehokkaasti. Se myös kirkasti ihoa hetkessä! Ja sopii hyvin myös meikin alle.
Piia
Vitamiiniseerumi suosikki. Todella riittoisa, hyvin levittyvä ja ihana tuoksu! Iho saa tästä hehkun!
Tiia

Detria Arbutin® 24h Kasvovoide

Kasvovoide on ihana: punaisuus tippui asteikolla 5 kahteen. Mahtavaa!
Janne
Kasvojen ihon väri kirkastui, punoitus väheni ja käsivoide pehmensi nopeasti käsien ihon ja kynsinauhat. Kasvo- ja käsivoide ovat koostumukseltaan helposti levittyviä ja pumppupullosta kätevästi ja hygieenisesti annosteltavia. Tuoksu on mieto ja miellyttävä.
Pirjo
Ihon väri kirkastui ja iho pehmeni. Kasvojen iho vahvistui. Vaikutus säilyy. Käsien iho silottui ja on hyvinvoiva ja vahvempi. Ihanan kätevä pakkaus, väri miellytti silmää. Koostumus oli pehmeästi levittyvä, tuoksu ihanan mieto. Ei jättänyt rasvaisen tuntuiseksi, vaan pehmeäksi ja kosteutetuksi. Kiitos että sain olla mukana: nämä olivat loistavia tuotteita.
Tanja

Detria Arbutin® Kasvovesi

Kasvoveden koostumus oli todella miellyttävä, ja vaahto oli helppo levittää kasvoille käsin.
Suvi