Detria Relaxant®
käyttäjäkokemukset

Detria Relaxant® Lihastenrentouttaja

Relaxant helpottaa lihasjännitystä ja kipua. Miellyttävä tuoksu!
Mari
Tuotteessa on kipuja poistava ja rentouttava sekä aineenvaihduntaa lisäävä elementti, joka on hieronnassa hyvä. Tuotteet ovat hajusteettomia ja niiden tuoksu on miellyttävä. Kaiken lisäksi ne tekevät käsilleni hyvää.
Petri (hieroja)
Relaxant on auttanut moneen lihasjumiin koko perheellä. Parasta siinä on että se ei sisällä lääkeaineita vaan luonnon omia raaka-aineita ja sitä voi laittaa useastikin päivässä. Sitä on suositeltu kaikille tutuille, jotka ovat hartiasärkyä valittaneet ja hyvin on auttanut myös heitä. Ilman Relaxantia ei tulla enää toimeen. Suosittelen lämpimästi!
Lihakset kunnossa
Relaxant Lihastenrentouttaja on aivan mahtava tuote. Olen saanut siitä avun joka öisiin, jopa 4-7 kertaa herättäviin, aivan kamaliin jalkakramppeihin. Hieron jo ennen nukkumaan menoa jalat Relaxantilla ja lisään vielä mahdollisesti yöllä herätessäni. Kaiken maailman magnesiumit on kokeiltu, mutta tämä on ainut, josta olen saanut todellisen avun. En tulisi toimeen ilman Relaxant Lihastenrentouttajaa.
Terttu
Jos luokseni tulee ihminen, joka on oikein kunnolla jumissa ja lihakset ovat todella kipeät, olen hieronut hänet suoraan Relaxantilla ja olen saanut ilokseni kuulla, että hän on voinut hieronnan jälkeen mainiosti eikä ole tuntenut arkuutta samalla tavalla kuin usein käy hieronnan jälkeen, varsinkin jos henkilö ei ole käynyt hierojalla pitkään aikaan. Lihasten pinta-arkuus on silloin enempi sääntö kuin poikkeus. Olen saanut Relaxantilla hieromisesta vain positiivista palautetta.
Jaana (hieroja)

Detria Relaxant® Jalkavoide

Olen käyttänyt relaxant jalkavoidetta jo muutaman vuoden ajan. Auttaa kylmiin jalkoihini. Ennen aina varpaani palelivat, mutta nyt ei enää. Suonikohjukin lakkasi kutisemasta ja pehmeni. Pidän tuotteesta ja aion sitä myös jatkossa käyttää.
marjo
Relaxant jalkavoide auttoi selvästi jalkojen pakotukseen ja paleluun. Minulla on fibromyalgia ja nyt selvästi auttoi siihenkin särkyyn. Jalkapohjien kovettumat pehmenivät ja nilkoissa olevat pinenen pienet ns. laskimotukokset vaalenivat. Suosittelen!
Jaana
Yölliset ”levottomat jalat” loppui eikä herätä enää. Jalat eivät ole niin kylmän aratkaan enää, selviän ilman villasukkia.
Katja
Relaxant jalkavoide jää seisomatyöläisen pysyväksi kaveriksi!
Heidi
Aivan loistava tuote. Hoitajana jalkojen päällä työvuorot ja iltaisin pakottaa, nyt levollinen olo jaloissa ja särky hävisi.
Mirva
Olen todella tyytyväinen jalkavoiteeseen. Se helpotti varpaiden ja päkiöiden reumasta johtuvaa leposärkyä ja pehmensi kovettumia. Myös levottomat jalat loppuivat. Tuote jää minulle päivittäiseen käyttöön.
Heidi
Relaxant Jalkavoide on nopeasti imeytyvää, ei tahraa / tahmeaa. Jalkojen palelu loppui nopeasti aloitettuani voiteen käytön. Jalkojen iho pehmeni muutaman käyttökerran jälkeen. Aivan ihana tuote.
Sirkku
Minulta on jalat leikattu 3 kertaa ja Relaxant Jalkavoide selvästi vaikutti jalkoihin. Suurin helpotus oli, kun illalla voitelin jalat, niin nukuin paremmin, kun ei kipu ollut niin kova ja jalat rentoutuivat ja rauhoittuivat. Kiitos!
Irmeli
Onneksi löysin muutama vuosi sitten erään tuttavan neuvosta Detrian Relaxant-jalkavoiteen, jota olen käyttänyt paljon ja johon olen oikein tyytyväinen. Olen oikein tykästynyt tähän tuotteeseen. Nyt saan nukkua yöni rauhassa eikä jalkoja palele yhtään.
Nasti

Detria Relaxant® Pihkasalva ja -öljy

Olemme käyttäneet pihkasalvaa mm. hyttystenpuremiin. Lievittää hyvin kutinaa.
Maikki
Relaxant pihkasalva nopeuttaa selvästi haavojen parantumista ja tehoaa myös atopialäiskiin.
Sanna
Tyttärelleni 5v puhkesi järkyttävä atooppinen ekseema keväällä koko vartalolle ristiallergioiden seurauksena (siitepölyt ja tietyt ruoka-aineet). Kokeilimme lääkärin määräämät vahvat kortisonikuurit ja sen jälkeen pitkään miedommilla kortisoneilla eikä mitään apua. Otimme käyttöön kesällä tämän öljyn ja yhdessä sheavoiteen kanssa saimme ihon kuntoon! Tämä auttoi pitämän ihon puhtaana, märkärupi ei uusiutunut, eikä tämä kirvellyt niinkuin monet apteekin voiteet tekivät. Pihkaöljy lievitti kutinaa ja auttoi todella nopeasti ihoa uusiutumaan. Suosittelen kaikille ja ihan mihin tahansa ihovaivoihin, päästä varpaisiin.
Jonna