Meistä

Detria Oy on rovaniemeläinen, vuonna 1996 perustettu yritys, joka valmistaa ja markkinoi luontaiskosmetiikka- ja hoitotuotteita kansanparannusperinteestä tunnetuista lappilaisista yrteistä.

”Turpeesta apua 100 vaivaan”

Tuosta se lähti. Tenho Pitkänen kärsi psoriaasista ja etsi itselleen parempaa hoitoa krooniseen vaivaansa. Näin syntyi Detria Oy ja alkoi kiihkeä tutkimus- ja tuotekehitysprosessi. Kansanparantajien viisaus ja nykyaikainen bioteknologia paketoitiin helposti käytettäviksi tuotteiksi.

Ensimmäisenä valmistunut tuote Relaxant Lihastenrentouttaja sai nopeasti suuren suosion niin urheilijoiden lihashuollossa kuin ikääntyvien kolotusten helpottajana.

Luonnon raaka-aineet

Detrian tuotteissa käytettyjä luonnon raaka-aineita ovat mm. turve, siankärsämö, väinönputki, sianpuolukka, mustikka, kataja, mesiangervo ja pihka.

Lapin kesän yötön yö, talven pimeys ja suuret lämpötilaerot saavat kasvit kehittämään selviytyäkseen vahvoja suoja-aineita. Siinä piilee pohjoisen luonnon ylittämätön voima.

Nykyaikainen bioteknologia, tutkimus- ja tuotekehitystieto, perimätieto, puhtaassa pohjoisen luonnossa kasvaneet raaka-aineet ja vankka käytännön kokemus tekevät Detrian kosmetiikka- ja hoitovalmisteista ainutlaatuisia, tehokkaita ja turvallisia käyttää.

Toimintaperiaatteemme

Periaatteemme on tarjota mahdollisimman luonnonmukaisia tuotteita kuitenkaan tinkimättä niiden tehosta tai turvallisuudesta. Ympäristö- ja vastuullisuusnäkökohdat ovat tärkeitä periaatteita tuotekehityksessämme ja seuraammekin jatkuvasti uusinta tutkimustietoa koskien raaka-aineiden turvallisuutta sekä ympäristövaikutuksia.

Kaikilla tuotteillamme on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu -tunnus merkkinä kotimaisuudesta ja liiton jäsenenä olemme sitoutuneet noudattamaan sen periaatteita.

Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritykset

1. Luovat työpaikkoja Suomeen vahvistaen sekä taloudellista että yhteiskunnallista hyvinvointia.

2. Huomioivat tuotannon ja toiminnan vastuullisuuden, myös hankinnoissa ja alihankintaketjussa.

3. Tukevat työntekijöiden osaamista, hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta.