Hemmottelua arjen keskellä

Hemmottelua arjen keskellä

Hei!

Maaliskuun alku on tarjonnut todellisen kevään alun. Ilma lämpenee ja vesi tippuu räystäältä. Kevät on ehkä kuukauden etuajassa, ainakin viime vuoteen nähden. Pohjoisessa on vielä onneksi kohtuullinen lumikerros peittämässä maata, kun taas etelässä lumi sulaa lähes kokonaan silmissä.

Kevään tulo muistuttaa myös siitä, että projekti etenee hurjaa vauhtia. Töitä tehdään draivilla eteenpäin, välillä tarkistetaan tilannetta ja tarvittaessa korjataan suuntaa. Tällä hetkellä pyrimme tuomaan Detria Arbutin -tuotesarjan tuotteista käyttäjäkokemuksia. Käyttäjäkokemuksien jakaminen on ensiarvoisen tärkeää, koska näin tuotteiden toimivuudesta saadaan tuota kokemuksia ja lisättyä tuoteiden tietoutta.

Itse aloitin pari viikkoa sitten kokeilemaan Detria Arbutin -tuotesarjan silmänympärysgeeliä.Olen ollut tyytyväinen tuotteeseen, käyttäen tuotetta aamulla ja illalla. Olen tyytyväinen erityisesti siihen, että tuote levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti silmänympärysiholle. Tämä takaa sen, että meikin voi nopeasti levittää geelin päälle. Mielestäni tuotteissa omakohtaiset kokemukset ovat tärkeitä ja jokainen löytää itselleen sopivat tuotteet kokeilemisen ja kokemusten myötä.

Keväällä kasvojen iho on todellisella koetuksella, kun muuttuvat kelit kuivattaa ihoa entisestään. Ihoa tulisi muistaa hemmotella ja antaa arjen keskellä pientä ylellisyyttä. Toivottavasti sinäkin löydät itsellesi sopivat tuotteet Detria Arbutin -tuotesarjasta.

Kevätterveisin,

Elisa

Ei kommentteja

Post a Comment