Projektikuulumiset!

Projektikuulumiset!

Hei kaikille!

 

Meidän Rakas Äiti- Varoja lastensairaalalle 2017- projektimme on nyt edennyt jo yli puolen vaiheen ja tykkääjiä on lähes neljä tuhatta. Tavoitteena on ollut 10 000 tykkääjää, joka alussa tuntui ihan realistiselta tavoitteelta. Pikku hiljaa olemme saaneet huomata, ettei tykkääjien tavoittaminen olekaan niin helppoa. Työtä on siis vielä edessä, jotta pääsisimme vaikka edes puoleen tavoitteesta, viiteen tuhanteen. Loppukiri siis edessä!

Viime viikot ovat kulkeneet melko samaa rataa kuin aikaisemmat. Olemme etsineet julkaistavaksi sopivia juttuja sekä yrittäneet tavoittaa testaajia yhteistyökumppanimme Detrian Arbutin-tuotteelle. Yllättävän moni on osoittanut kiinnostustaan tuotteita kohtaan ja lähtenyt mukaan kokeiluun. Tulevaisuudessa saamme toivottavasti lisää mukaanlähtijöitä sekä käyttäjäkokemuksia kokeiluun jo osallistuneilta .

Myös osa meistä on saanut mahdollisuuden kokeilla Detrian tuotteita ja Elisa taisikin edellisessä blogikirjoituksessa kertoa silmänympärysgeelistä. Ei voi muuta todeta kuin sama Elisan kanssa: tuote on hyvä! Kannattaa lukea Elisan blogikirjoitus aiheesta. Tällä hetkellä kokeilun alla on myös Detrian muutama viikko sitten lanseeraama Relaxant-selluliittivoide. Täytyy myöntää, että omat käsitykset ylipäätänsä kaikista selluliittivoiteista ovat hieman negatiiviset ja epäluuloiset. Toisaalta en koskaan ole edes kyseiseen vaivaan mitään voiteita kokeilut, joten ei sovi siis mennä vielä mitään sanomaan. Tulevissa blogeissa tulette kuulemaan lisää Relaxant-selluliittivoiteesta, sekä meidän käyttäjäkokemuksistamme tuotteeseen liittyen.

– Elina

Ei kommentteja

Post a Comment